5 κορυφαία γυαλιά αεροπόρου για υψηλές πτήσεις

Κλασική αξία.

Τα γυαλιά τύπου αεροπόρου ή aviator όπως είναι πιο γνωστά, είναι μια σταθερή αξία που φαίνεται να μην παλιώνει ποτέ. Εδώ και πάνω από εφτά δεκαετίες αποτελούν φετίχ για το ανδρικό στυλ και -αν σε νοιάζει η άποψή μας- θα λέγαμε πως έχουν δίκαια κατακτήσει το θρόνο του πιο περιζήτητου γυαλιού ανεξαρτήτως ηλικίας.

douglas macarthur

Στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο τα άβολα ματομπούκαλα που χρησιμοποιήσαν οι πιλότοι αντικαταστάθηκαν από τα πολύ πιο βολικά και στυλάτα aviator glasses. Φυσικά οι αεροπόροι τα χρησιμοποιούσαν για να κάνουν τη δουλειά τους και όχι για μόστρα. Τους βοηθούσαν στις ανθρωποφάγες αερομαχίες και όχι στο καλοκαιρινό καμάκι. Κι αν υπήρξε κάποιος που τα καθιέρωσε στη συλλογική συνείδηση, αυτός σίγουρα πρέπει να είναι ο στρατηγός Douglas Macarthur. Που μπορεί να μην ήταν αεροπόρος, ήταν όμως ο νικητής του μετώπου του Ειρηνικού για τους Αμερικανούς. Και ένας τύπος με τεράστια βαρίδια μέσα στο παντελόνι του.

Δεν ξέρουμε λοιπόν αν ψάχνουμε λίγο από το mojo των πιλότων κάθε φορά που τα φοράμε ή αν απλά θέλουμε να μοιάζουμε σαν τον παιδικό μας ήρωα, τον Τομ Κρουζ στο Top Gun (1986). Σε κάθε περίπτωση όμως γνωρίζουμε πως τα αγαπάμε με πάθος. Γι’ αυτό και σου παρουσιάζουμε πέντε προτάσεις για aviator που θα σε κάνουν να πετάξεις από τη χαρά σου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved