Το old school μούσι του Άφλεκ προσθέτει ωριμότητα

Πολλά μπράβο στον Μπεν.

Χίπστερ μούσια, μούσια ξυλοκόπου, τριγωνικά μούσια, μουστάκια από κάποια ξεχασμένη εποχή του 1930, μουστάκια του μπάρμπα από του χωριού, φαβορίτες πουθενά πια και αξυρισιά των 3 ημερών σε μόνιμο MODE ON κατακλύζουν τα μάτια μας τα τελευταία χρόνια. Πέφτει δουλειά πολύ από τα νεαρά παλικάρια για να διατηρηθούν όλες αυτές οι στυλιστικές επιλογές.

Ωραία όλα αυτά, δε λέμε, αλλά έχεις φτάσεις και έχεις κάνει τα πάντα. Και έχεις βαρεθεί τρομερά να ασχολείσαι με τρίχες. Θες να τις αφήσεις στην ησυχία τους και να σε αφήσουν και εσένα.

Κι όχι, το πρωινό καθημερινό ξύρισμα σα να είσαι στον στρατό δεν είναι η πιο εύκολη λύση.

ben afleck beard

Αντίθετα αυτό που έκανε ο Μπεν Άφλεκ ΕΙΝΑΙ η καλύτερη λύση. Άφησε τα μούσια του ήσυχα να μεγαλώσουν και να σταθούν όπως πρέπει. Αγκάλιασε με αυτοπεποίθηση τις ατέλειες που προσφέρει ένα old school μούσι: το γκριζάρισμα είναι έντονο, δεν υπάρχουν οι λεπτές στυλιστικές αποχρώσεις των χιπστερ μουσιών, φαίνεται λιγάκι σα να μην προσέχει και τόσο την εμφάνισή του.

Ε και; Αυτό θα σου πούμε εμείς. Διότι, τελικά, το στυλ του Άφλεκ όσο αφορά το grooming είναι ό,τι πρέπει. Δείχνει ωριμότητα, δείχνει άνεση, αυτοπεποίθηση και φέρνει ένα αέρα από τα παλιά. Μπράβο στον Μπεν κι εμείς μαζί του.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved