3 μούσια του Christian Bale για να διαλέξεις το δικό σου

Τον Batman θα τον ακούς.

Ο Christian Bale είναι μία από τις πιο συμπαθητικές φάτσες στον κόσμο του Χόλιγουντ. Θες επειδή είναι πράγματι τόσο καλός ηθοποιός; Θες επειδή θα είναι για πάντα ο Batman της καρδιάς μας; Όποια και αν είναι η αλήθεια, ακολουθούμε το παράδειγμα του και ειδικά στο στυλ.

Πέρα από τον γίγαντα Tom Hardy, ο Bale είναι ένας τύπος που του αρέσει να «παίζει» με το μούσι του. Και όχι μόνο για τις ανάγκες των ρόλων. Ξεχωρίσαμε 3 από αυτά και σου τα παρουσιάζουμε για να πάρεις ιδέες.

 

Το διακριτικό

0609 GQ CV0

Χαμηλό trimming στο μουστάκι και μία γραμμή στο πηγούνι. Καθαρίζεις καλά τα μάγουλα και τις τρίχες κάτω από τον λαιμό με το ξυράφι σου. Δροσερό και καλοκαιρινό look που συνδυάζεται ωραία με κοντό μαλλί.

Το γενειοφόρο

bale

Αφήνεις την γενιεάδα σου να μεγαλώσει με ευλάβεια. Καθαρίζεις μόνο τις τρίχες που βρίσκονται κάτω από λαιμό και, αν το επιθυμείς, κρατάς σε κοντό trimming τις φαβορίτες σου. Ό,τι πρέπει για τους τύπους που βαριούνται να ξυρίζονται.

Το full Viking

christian bale drops out of movie due to health concern social

Παχύ μουστάκι και μούσι, χωρίς καθόλου trimming και με καλοξυρισμένο τον λαιμό και τα μάγουλα. Το μόνο που θα σου λείπει είναι το τσεκούρι και η ασπίδα για να κάνεις γιουρούσι με τα υπόλοιπα παιδιά στο όνομα του Odin. Μην το δοκιμάσεις αν δεν βγάζεις αρκετά γένια.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved