Πώς θα έχεις λαμπερό κεφάλι σαν του The Rock

O Dwayne Johnson δεν περιποιείται μόνο τους μυς του...

Το σκαλπ, ειδικά τώρα το καλοκαίρι, θέλει μέγιστη περιποίηση. Αν είναι η πρώτη φορά που ξύρισες το κεφάλι σου, μάθε ότι φλερτάρει με τα καψίματα του ήλιου. Αν μάλιστα έχεις και ελιές πάνω στο δέρμα, έχεις ένα λόγο παραπάνω να το προστατέψεις.

Ο λόγος που λάμπει το δέρμα στο κεφάλι του Johnson, δεν είναι μόνο ότι φροντίζει να το φρεσκοξυρίζει συχνά. Κυρίως έχει να κάνει με όσα βάζει πάνω σε αυτό και τα οποία πρέπει να προσέχεις και εσύ.

Αρχικά έχε το νου σου στην κρέμα ξυρίσματος. Επειδή είναι το δέρμα του κεφαλιού, δεν σημαίνει ότι πρέπει να το αντιμετωπίζεις σε δεύτερη μοίρα. Η κρέμα σου πρέπει να είναι φιλική προς το δέρμα και ειδικά από την στιγμή που βάζεις πάνω ξυράφι. Μην ξεχνάς ότι, όπως και στο πρόσωπο, έτσι και στο καλπ απαιτείται να κάψεις το ξυράφι καλά πριν το χρησιμοποιήσεις. Μετά το ξύρισμα επιβάλλεται ενυδατική ώστε το δέρμα να παραμείνει δροσερό και ενυδατωμένο. Τέλος μην ξεχάσεις το αντηλιακό. Ειδικά στην περίπτωση σου, επιβάλλεται να το εφαρμόζεις ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ αν δεν θες να έχεις παρατράγουδα.

Και τώρα που ξέμπλεξες με το σκαλπ, πήγαινε να φτιάξεις και τα μπράτσα του The Rock.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved