Όλα τα καντήλια του κόσμου έφαγε ο τύπος που έβγαλε selfie με τον Σαλάχ και τον ακούμπησε στον ώμο

«Τον ώμο μου δεν θα τον ξανακουμπήσεις. Τον ώμο μου!»

Η γκίνια που κυνηγά τον Μοχάμεντ Σαλάχ δεν λέει να σταματήσει. Όποιος παρακολούθησε τον φετινό τελικό του Champions League και τη στιγμή του τραυματισμού του, δεν γίνεται να μην ξενέρωσε την ώρα που τον είδε να αποχωρεί από το τερέν του Ολιμπίνσκι. Η ζημιά στον ώμο ήταν μεγάλη και άπαντες φοβηθήκαμε πως βρήκαμε τη μεγαλύτερη απουσία του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Παρόλα αυτά ο «Φαραώ» είναι σκύλος και θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή της Αιγύπτου προκειμένου να συνεχίσει να φορτώνει με γκολ τις αντίπαλες εστίες. Αυτή τη στιγμή δίνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την πρεμιέρα του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος απέναντι στην Ουρουγουάη (15/6) και όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης ελπίζει να τα καταφέρει.

Η μοίρα, ωστόσο, φαίνεται τον χτυπάει ανελέητα με κάθε τρόπο. Με το που κατέβηκε από το πούλμαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας του, ένας φίλαθλος έσπευσε να βγάλει selfie μαζί του. Πάνω στον ενθουσιασμό του ωστόσο αγκάλιασε τον «Φαραώ» στο μοναδικό σημείο που δεν έπρεπε... 

 

 

 

Ο 25χρονος πόνεσε, ξεκίνησε να μονολογεί διάφορα... αιγυπτιακά αλλά προς τιμήν του έκατσε για τη selfie και απομακρύνθηκε στη συνέχεια με ηρεμία.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved