printscreen youtube Tο Ngannou vs Joshua πλησιάζει αλλά μάλλον είναι φιξαρισμένο

Το σενάριο του αγώνα λένε πως έχει ήδη κυκλοφορήσει και η πυγμαχία βυθίζεται ακόμα περισσότερο στο μεγάλο της «αγκάθι». Την ευκολία στο στήσιμο αγώνων.

Δεν ξέρουμε για σας, αλλά η μετάβαση του Francis Ngannou στο άθλημα της πυγμαχίας από το MMA και το UFC δεν ενθουσίασε και πολλοί τους αυθεντικούς φαν του μποξ. Όσο να είναι πάντα θα υπάρχει ένας σκεπτικισμός και απόρριψη από τους λάτρεις της πυγμαχίας σε εκείνους του ΜΜΑ, τους οποίους και θεωρούν μέτριους ή αποτυχημένους πυγμάχους.

Βέβαια, ο Ngannou στον πρώτο του αγώνα έπαιξε εναντίον του παγκόσμιου πρωταθλητή στην κατηγορία heavyweight, Tyson Fury, σε βάρος του οποίου μπορεί να μην επικράτησε στα σημεία κατά τους αγωνοδίκες, ωστόσο, έκλεψε τις εντυπώσεις με το εντυπωσιακό του knockdown.

 

 

Ο Francis Ngannou, λοιπόν, το κτήνος που προπονεί ο Mike Tyson, θέλει να δείξει ότι ανήκει στην μεγάλη κατηγορία και το απαιτητικό άθλημα της πυγμαχίας, αρχίζοντας την αντεπίθεσή του από τον  πολυδιαφημισμένο πυγμάχο, Anthony Joshua. Το καμπανάκι θα ακουστεί για πρώτη φορά στις 8 Μαρτίου και είναι βέβαιο ότι η εμπορικότητα του αγώνα θα φέρει αρκετό κόσμο στην αρένα ή τις τηλεοράσεις.

Αυτός ο πυγμάχος είναι ο κορυφαίος της εποχής μας.

Το promo βίντεο-έπος που προβλέπει «στήσιμο»

Οι δυο πυγμάχοι μάλιστα, προκειμένου να διαφημίσουν το main event, προχώρησαν σε ένα εντυπωσιακό promo video που θα έκανε καθέναν να ενδιαφερθεί έστω και για λίγο για το θέμα του.

 

 

Εντυπωσιακός τρόπος θα έλεγε κανείς να διαφημίσει το main event, ωστόσο, αυτό που ανησυχεί τους αληθινούς φαν της πυγμαχίας είναι ότι το εν λόγω βίντεο από τη μία και οι πολλές ώρες που πέρασαν οι δυο πυγμάχοι στα παρασκήνια από την άλλη τους έδωσε μια μεγάλη ευκαιρία να «δουλέψουν» το σενάριο του αγώνα.

Αυτό που κυκλοφορεί ιδιαίτερα τις τελευταίες ώρες από φαν του αθλήματος είναι ότι μάλλον η τελευταία κοινή γροθιά έχει δουλευτεί αρκετά στα backstage και είναι αρκετά πιθανό να τη δουν και στον αγώνα.

Στημένος ή όχι ο αγώνας, σίγουρα δεν είναι από εκείνους που λατρεύουν οι αυθεντικοί φαν της πυγμαχίας και το γεγονός ότι ήδη μιλάμε τόσο έντονα για στησίματα, προβληματίζει. Τουλάχιστον πλησιάζει το Usyk εναντίον Fury στις 18 Μαΐου και έχουμε κάτι καλό να περιμένουμε.

Εκεί και αν έκαναν υπερπαραγωγή στο promo trailer:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved