Assosiated Press To Coming Home του LeBron James θα είναι πάντα highlight

Μόνο ο Michael Jordan θα έχει «I’m back»;

Μετά από τόσα χρόνια και ακόμα δεν μπορεί να χωνέψει ο κόσμος ότι ο LeBron James βρίσκεται στο Λος Άντζελες για να φορέσει την φανέλα των Lakers. Αν και αυτή θα ήταν η φυσική ροή των πραγμάτων, δηλαδή ο LBJ να βρίσκεται κάπου κοντά στο Χόλιγουντ, ακόμα και οι φίλαθλοι των «λιμνανθρώπων» δεν έχουν καταφέρει να βάλουν τον James στην καρδιά τους στο απόλυτο. Ο λόγος; Διότι αυτός ο τύπος θα είναι πάντα συνδεδεμένος με την φανέλα των Cleveland Cavaliers.

Ο δεκάλογος του «Βασιλιά» LeBron.

Όσο πολύ και αν έτσουξε ολόκληρο το Οχάιο η μέρα που ανακοίνωσε το «The Decision», δημιουργώντας την πλέον πυραυλοκίνητη Big 3 στο Μαϊάμι παρέα με τους Dwayne Wade και Chris Bosh, το Cleveland ήταν, είναι και θα είναι πάντα συνδεδεμένο μαζί του.

Όσο και αν οι καμένες φανέλες και το hate που έβγαλε ο ιδιοκτήτης των Cavs, Dan Gilbert, έδειχναν ότι σε κάθε του επιστροφή θα κινδύνευε.

 

Η σατανική σύμπτωση μεταξύ Λεμπρόν και Τζόρνταν.

Το καλοκαίρι του 2014 όμως…

Έχοντας 2 δαχτυλίδια πρωταθλητή και 4 σερί συμμετοχές σε Τελικούς του ΝΒΑ με τους Heat, ο LeBron James, έχοντας μάθει πλάι στον Wade τι θα πει νικητής και όχι απλώς σταρ, αποφασίζει πως έχει φτάσει η ώρα να συνεχίσει ό,τι έχει αφήσει στην μέση. Μια ιερή αποστολή η οποία ξεπερνάει την προσπάθειά του να προσπεράσει τον Michael Jordan στην ιεραρχία του GOAT, η οποία δεν είναι άλλη από το να φέρει επιτέλους ένα δαχτυλίδι στο Ohio.

Η είδηση ότι ο LeBron επιστρέφει φέρνει ξανά ελπίδα στον κόσμο, και στο Akron διοργανώνεται ειδική τελετή για την υποδοχή του σύγχρονου «μεσσία». Περίπου 30 χιλιάδες κόσμος μαζεύεται προκειμένου απλώς να δει, αν τα μαντάτα είναι αληθινά.

 

AP457119962308

 

Εκείνη την νύχτα του Αυγούστου στο Στάδιο του University of Akron, σε ένα απέραντο σκοτάδι, ανεβαίνει στη σκηνή η Skylar Grey και τραγουδάει το διάσημο single της «I’m Coming Home». Ο κόσμος εκστασιάζεται και ο συγκεκριμένος τίτλος μετατρέπεται σε ύμνος.

Το σινιάλο για την μεγάλη επιστροφή έχει ήδη δοθεί.

 

 

Λίγο αργότερα στην σκηνή ανεβαίνει ο LBJ και ο κόσμος θολώνει. Τον έχει μπροστά του και δεν επευφημεί απλώς, είναι συγκινημένος. Κάνει προσπάθεια να το πιστέψει.

Ο LeBron James έχει επιστρέψει στο μέρος που είχε υποσχεθεί ότι φέρει επιτέλους το τρόπαιο. Η αρχή του δεύτερου και ηχηρότερου success story του έχει ξεκινήσει με τέσσερις μόλις λέξεις. «I’m Coming Home».

 

 

Μπορεί οι haters του να υποστηρίζουν ότι είναι μια αντιγραφή από το «I’m Back» του Michael Jordan, η ουσία όμως ότι τίποτα δεν ήταν στημένο. Ήταν απλώς η εκκίνηση για την εκπλήρωση μιας υπόσχεσης.

Για τον Michael Jordan δεν ήταν αρκετό μόνο ένα «I'm Back».

Δύο χρόνια αργότερα, μέσα στο Golden State, η υπόσχεση είχε πλέον εκπληρωθεί.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved