Άλλο ένα κλιπάκι από το «SPACE JAM 2: A New Legacy» φανερώνει τι θα δούμε από τον LeBron και τους συμπαίκτες του.

Με τις μέρες και σύντομα τις ώρες να μετράνε αντίστροφα, ο μπασκετικός κόσμος εκτός από τους Τελικούς του ΝΒΑ ετοιμάζεται για άλλο ένα μεγάλο τζάμπολ. Ειδικά όσοι απογοητεύτηκαν που ο LeBron James αποκλείστηκε από τον πρώτο γύρο τον NBA Playoffs, θα έχουν την ευκαιρία να τον απολαύσουν σε ένα άλλο ντέρμπι. Έστω και σε ψηφιακό στυλ. Απέναντί του βέβαια δεν θα βρίσκεται κάποια ομάδα της Έσκα αλλά πολλά αστέρια του ΝΒΑ και WNBA σε μορφή τεράτων.

 

 

Με την 15η μέρα του Ιουλίου να είναι προ των πυλών (ημερομηνία που θα κάνει ντεμπούτο στις ελληνικές αίθουσες), το παρκέ της Warner Bros. θα πάρει «φωτιά» και οι κερκίδες θα πλημμυρίσουν με φίλους και ήρωες από όλες τις ταινίες που έχει βγάλει στην ιστορία της η Warner. Και όπως είδες στο βίντεο της αρχής θα έχει μέχρι και τον Superman, εκτός και αν δεν τον κατάλαβες στο σταθμό του τρένου.

 

 

Πέραν των cameos, ο LeBron θα έχει ως βασικό αντίπαλο τον Don Cheadle και μαζί τους Khris Davis, Sonequa Martin-Green, Cedric Joe, Jeff Bergman, Eric Bauza και τη Zendaya.

Ο King James είναι έτοιμος εδώ και καιρό. Εκτός και αν χρειαστεί τη βοήθεια του Michael Jordan για να πάρει το γιο του πίσω. Για να δούμε τι μας επιφυλλάσει το σίκουελ της μυθικής ταινίας του 1996. 

 

 
©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved