associated press Εσύ φιμώνεις το στόμα σου όταν κοιμάσαι όπως ο Haaland ή είσαι ερασιτέχνης;

Μήπως τελικά δεν γίναμε superstar του ποδοσφαίρου επειδή κοιμόμαστε λάθος;

Ο Erling Haaland έχει βαλθεί να μας πείσει πως είναι εξωγήινος. Καταπίνει τα ρεκόρ όπως ο pacman τις τελίτσες, διαλύει κάθε αμυντικό σύστημα αντίπαλου προπονητή, σκοράρει κατά ριπάς, είναι νέρντουλας αντι-σταρ και το μόνο που τον νοιάζει είναι να βάζει γκολ, να κερδίζει η ομάδα του, να περνάει καλά και να κοιμάται. Να αράζει και να κοιμάται. Σαν τον Τάκη τον raver αλλά χωρίς να βλέπει κύκλους. Ο ύπνος είναι εξαιρετικά σημαντικός για κάθε αθλητή. Το ξενύχτι σε διαλύει και ο σωστός, ο ποιοτικός ύπνος κάνει τη διαφορά.

Ο Νορβηγός superstar μπορεί να μη νευριάζει ποτέ αλλά αυτό συμβαίνει διότι κανείς δεν έχει τολμήσει να τον ενοχλήσει στον ύπνο του. Για κάντο, να δούμε κάτι που θέλουμε. Ο άνθρωπος είναι μερακλής στον ύπνο του. Το έχει δουλέψει αρκετά και πλέον έχει βρει τον τρόπο να τον κάνει ακόμη πιο ποιοτικό. Όχι με λίστες από το Spotify και μετρώντας πρόβατα. Ανακάλυψε κάτι πιο απλό. Μιλώντας στο podcast του Αμερικανού «Impaulsive», αποκάλυψε πως κοιμάται με το στόμα του κλειστό. Στην πραγματικότητα το φιμώνει λες και είναι θύμα απαγωγής.

 

 

 

«Νομίζω ότι ο ύπνος είναι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο. Το να κοιμάσαι καλά, απλά πράγματα όπως γυαλιά στα μάτια και με κλειστά τα πάντα στην κρεβατοκάμαρα, νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει να προσπαθήσεις να κολλήσεις με ταινία το στόμα σου. Κοιμάμαι με αυτό. Το να κάνεις πολλά πράγματα δεν είναι καλό, αλλά το να κάνεις μικρά πράγματα κάθε μέρα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα αποδίδει πραγματικά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο λόγος πίσω από την περίεργη πρακτική του είναι να μεγιστοποιεί την αναπνοή από τα ρουθούνια. Και αν λάβουμε υπόψη τις αγωνιστικές του επιδόσεις, τότε ίσως να πρέπει να τον ακολουθήσουμε σε αυτήν την πρακτική.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved