Μια ακόμα εμφάνιση-μύθος και το όνειρο του τίτλου είναι πιο κοντά από ποτέ στο Milwaukee.

Ποιος να το έλεγε ότι αυτή τη στιγμή το Milwaukee θα απείχε μόλις 48 λεπτά από την εκπλήρωση του απόλυτου ονείρου. Μερικοί βιάστηκαν να πουν ότι οι Suns απλώς περιμένουν να τελειώσει η δουλειά μετά το 2-0 των πρώτων αγώνων, ωστόσο μετά από συνολικά πέντε παιχνίδια τα συναισθήματα καθώς και οι πιθανότητες έχουν αλλάξει άρδην. Διότι μάλλον κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει ότι στο «άσημο» Milwaukee που τόσα χρόνια τα ακούει από κάθε λογής άνθρωπο ότι είναι ομάδα με ταβάνι, πλέον είναι μπροστά στην απόλυτη καταξίωση.

Οι Bucks είναι και με τη βούλα πλέον ομάδα που δεν τη συγκινούν τα «εύκολα» πραγματοποιώντας μια σειρά αγώνων γεμάτη ανατροπές και άπειρες εναλλαγές συναισθημάτων που ετοιμάζεται να γραφτεί στην ιστορία. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η παρέα του μετά από (άλλη) μία συγκλονιστική εμφάνιση απέδρασαν με τη νίκη (για την ακρίβεια επικράτησαν μάγκικα) μέσα στο Phoenix με το 123-119 και την Τετάρτη τα ξημερώματα ετοιμάζονται για το παιχνίδι της ζωής τους.  

 

 

Το κλίμα είναι πιο ζεστό από ποτέ στο κατά τα άλλα «κρύο» Milwaukee, η «αύρα» της πόλης θυμίζει πλέον Miami και ο Giannis απέχει μόλις έναν αγώνα από το να αγγίξει το πεπρωμένο του, κάτι που δικαιούται απόλυτα με όλα όσα κάνει στα φετινά NBA Playoffs. Λίγες μέρες μετά την τάπα που έγραψε ιστορία κόντρα στον Ayton, το μεγάλο του highlight ήταν η συνολική εμφάνισή του που έδωσε έμπνευση και στους υπόλοιπους να κάνουν το κάτι παραπάνω.

Το alley-oop κάρφωμα στο τέλος, μπροστά στα μάτια του LeBron James που βρισκόταν στο γήπεδο έρχεται σαν ένα μεγάλο επιστέγασμα, μια ακόμα φάση «to remember» μιας σειράς Τελικών που θα τη θυμόμαστε για πάντα. Όποια και αν είναι η κατάληξή της.

 

 

 

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved