Και ποιος δεν γούρλωσε τα μάτια μετά τη συγκεκριμένη φάση στο Bucks-Suns.

Τελικά ο Giannis και οι Bucks έχουν σφυγμό και μετά τον περίπατο του Game 3, πήραν και το Game 4 οδηγώντας τη σειρά των Τελικών του ΝΒΑ σε πέμπτο παιχνίδι με σκορ 2-2, μετά την επικράτησή τους με 109-103. Ένα παιχνίδι-θρίλερ όπως εξελίχθηκε, με κάθε ομάδα να έχει από έναν παίκτη με 40άρα (Middleton από τη μία, Booker από την άλλη), αλλά τον Giannis να προσθέτει ουσία αλλά και την πιο εντυπωσιακή φάση, ακριβώς τη στιγμή που χρειαζόταν.

Με λιγότερο από 100 δευτερόλεπτα που λέει και ο Σκουντής, να απομένουν για τη λήξη οι Bucks είχαν καταφέρει να περάσουν μπροστά με τα χίλια ζόρια χάρη στην καλή ομαδική άμυνα και τα σουτ του Middleton, ωστόσο σε οι «ήλιοι» φαίνονταν πως δεν είχαν παρατήσει ακόμα το ματς.

 

 

Μάλιστα ο Booker σε κατάσταση πικ εν ρολ ύψωσε την μπάλα για τον Ayton και ο θηριώδης σέντερ πήρε φόρα και με τα δύο χέρια ετοιμάστηκε να ισοφαρίσει σε 101-101. Εκεί όμως που όλα έδειχναν ότι η ισοφάριση είναι θέμα δεκάτων του δευτερολέπτου, ένα πελώριο Greek Freak χέρι μπαίνει στο πλάνο και σκάει το απόλυτο «ταψί».

Το πεντακάθαρο μπλοκ του Giannis ήταν η πιο ουσιώδης φάση του αγώνα με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο, μια στιγμή που έδωσε ενέργεια στην ομάδα του να πάρει εκ του ασφαλούς το πάνω χέρι στο φινάλε. Ένα highlight που σίγουρα λειτούργησε σαν ηλεκτροσόκ για πολλούς Έλληνες οι οποίοι είχαν ξυπνήσει αρκετά νωρίτερα προκειμένου να δουν τη σειρά live.

 

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved