Αποτελέσματα αναζήτησης για: μπάρμπεκιου
Το αλάτι είναι ένας εξαιρετικός σύμμαχος στο ψήσιμο στη σχάρα, αλλά όχι μόνο για να δώσει γεύση στο κρέας.
Κανένα πρόβλημα. Είσαι όμως έτοιμος να ζυμώσεις κιόλας;
Πήγαινες για ψήσιμο και το βρήκες πενταβρόμικο; Υπάρχουν λύσεις.
Άπαχα κρέατα, μαρινάδες, έλεγχος μερίδας και «χρώμα» υπόσχονται ένα αξέχαστο μπάρμπεκιου.
Όλοι το φοβούνται, αλλά με τα σωστά βήματα θα κάνεις θαύματα.