Θα έκανες κάμπινγκ στα πιο ΚΟΥΛΑ μέρη του Πλανήτη;

20 φωτογραφίες που θα πείσουν ακόμη και τους λάτρεις των πεντάστερων.

Αν εξαιρέσεις τον Χρήστο τον Μπαρούνη ο οποίος μισεί το κάμπινγκ πιο πολύ κι από τις μπάμιες για μεσημεριανό (κι έχει δεχτεί το κράξιμο που του άξιζε για αυτήν του την εξομολόγηση), οι υπόλοιποι συντάκτες τουτουνού εδώ του σάιτ, ψιλογουστάρουμε την όλη φάση. Και δεν έχει να κάνει με εναλλακτικότητα ή με μια πιο χύμα αντιμετώπιση των πραγμάτων, αλλά περισσότερο ως μια κατανόηση ότι τα πιο όμορφα εκεί έξω είναι λογικό να τα βιώσεις όταν δεν υπάρχουν μεσάζοντες ανάμεσα σε εσένα και τη φύση. Ούτε ντουβάρια, ούτε ταβάνια.

Αν μοιράζεσαι την ίδια καύ καψούρα με εμάς για το κάμπινγκ και δη το ελεύθερο, τότε το πιο πιθανό είναι να σε πιάσει ένα είδος μίνι μελαγχολίας βλέποντας τις φωτογραφίες από τον ινσταγκραμικό λογαριασμό youdidnotsleepthere. Εικόνες ασύλληπτης ομορφιάς από κάμπερς που έχουν βρει τις πιο ωραίες καβάτζες του πλανήτη: δίπλα σε ποτάμια και λίμνες, στην κορυφή ενός βουνού, σε μια χιονισμένη βουνοπλαγιά, σε μια σπηλιά ενός φαραγγιού. Με θέα, το απόλυτο. 

 

I don't know what everyone is talking about, 2016 was fucking hilarious. #yearofyoudidnotsleepthere #youdidnotsleepthere • photo @supertrampeur

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @youdidnotsleepthere στις

 

Σκηνικά και φωτογραφίες με τόσο έντονο χαρακτήρα, που η ίδια η δημιουργός του λογαριασμού, η κυνική Luisa Jeffery εστιάζει περισσότερο στο κωμικό στοιχείο της όλης φάσης: «δεν γίνεται ρε φίλε να έχεις στήσει στο συγκεκριμένο σημείο! Απλά δεν γίνεται», είναθ σαν να μας λέει και φροντίζει με τα σχόλιά της να διακωμωδεί πολλά από τα ποστ που ανεβάζει. 

Η αλήθεια είναι πως σε κάποιες περιπτώσεις έχει τα δίκια της, καθώς βγάζει μάτι ότι η τέντα, η σκηνή ή το sleeping bag έχουν στηθεί πρόχειρα με σκοπό να τραβηχτεί η φωτογραφία και αμέσως μετά μαζεύτηκαν άρον-άρον από εκείνους που ήθελαν απλώς να κάνουν την ποζεριά τους στο Ίνσταγκραμ. Καλή ώρα: 

 

Rough sketch of my weekend. • actual sketch @sam_orr1

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @youdidnotsleepthere στις

 

Η πλειονότητα των φωτογραφιών, ωστόσο, φαίνεται να αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο από μια μαγευτική νύχτα που δεν θα λέει να ξεκαρφωθεί από το μυαλό για χρόνια.

Δείτε το άλμπουμ που ακολουθεί και βγάλτε τα συμπεράσματά σας...



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved