Πόσο έπος να κάνεις κάμπινγκ με έκλειψη ηλίου;

Τυχερά τα Αμερικανάκια.

Όλα τα χρόνια της ζωής μου έχουν φάει τα αυτιά για το φεγγάρι του Αυγούστου. Πόσο όμορφο, πόσο γοητευτικό, πόσο μοναδικό, πόσο έπος είναι. Και δε διαφωνώ απλά να σου πω την αλήθεια; Ξέρεις τι είναι έπος πραγματικό; Να κάνεις κάμπινγκ με έκλειψη ηλίου!

Πολύ καλά άκουσες, αφού φέτος στις 21 Αυγούστου η Αμερικάνικη ήπειρος θα δει την πρώτη της έκλειψη ηλίου εδώ και περίπου 100 χρόνια. Και φυσικά οι μάστορες του μάρκετινγκ, οι Γιάνκηδες, βρήκαν έναν τρόπο να μετατρέψουν αυτό το φυσικό φαινόμενο σε τουριστική ατραξιόν.

solar eclipse stay 2

Δυστυχώς δεν είναι μια προσφορά που ισχύει για πολλούς αλλά μονάχα για έναν υπερτυχερό που θα κληρώσει η Airbnb. Θα τον στείλει σε αγροτική περιοχή του Όρεγκον, σε μια υπερπολυτερή σκηνή κάμπινγκ με τη συνοδεία ενός αστροφυσικού και ενός επαγγελματία φωτογράφου με εξειδίκευση στις νυχτερινές λήψεις του ουρανού.

solar eclipse stay 1

Την επόμενη μέρα, την ώρα που θα λαμβάνει χώρα το φαινόμενο, θα βρεθεί να πετάει με ένα ιδιωτικό τζετ για να μπορέσει να δει (φανταζόμαστε με ειδικά γυαλιά) την έκλειψη ηλίου από πιο κοντά. Δεν έχουμε λόγια. Μόνο ζήλια για τον τύπο ή την τύπισσα που θα έχει την χαρά, και την τιμή, να πετάξει σαν τον Ίκαρο τόσο κοντά στον ήλιο την ώρα που σβήνει και χάνεται.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved