Μία άγνωστη-κρυστάλλινη παραλία μιάμιση ώρα από την Αθήνα

Τώρα που έχουμε 5 μέρες άραγμα, ας της δώσουμε μια ευκαιρία.

Όσο ο καιρός ανοίγει, τόσο ψάχνουμε εναλλακτικές για να πάμε και να χαρούμε τον ήλιο και τις ωραίες παραλίες. Τι ψάχνουμε; Αρχικά, κοντινούς προορισμούς από την Αθήνα για να μην χάνουμε χρόνο, να μην είναι πολυσύχναστοι και να έχουν σχετικά εύκολη πρόσβαση. Έτσι, «ανακαλύψαμε» μία παραλία που δεν ξέραμε για την ύπαρξή της και τη μοιραζόμαστε μαζί σας.

Μιλάμε για την παραλία Ντουλάπι Σαλαμίνας, που απέχει μόνο 1 ώρα και 30 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας και στην οποία μπορείς να πας με το αυτοκίνητό σου.

Μήπως να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία στην παρεξηγημένη Σαλαμίνα;

Είναι σαν ένα κρυμμένο διαμάντι για του λίγους, αφού ψάχνοντας για την παραλία είχε βαθμολογία 4,9 αστέρια στο Google. Κάποιοι από τους χρήστες έχουν γράψει: «Μικρή και όμορφη παραλία ειδικά όταν βοηθάει ο καιρός όπου τα νερά της είναι γαλαζοπράσινα και διάφανα», ένας άλλος αναφέρει «Πολύ όμορφη». Βέβαια, οι κριτικές είναι λίγες και για αυτό θεωρείται άγνωστη αυτή η τοποθεσία, αφού δεν είναι ευρέως γνωστή. Πρόκειται για μεγάλη οργανωμένη παραλία από άμμο και βότσαλα και από ότι φαίνεται αυτός είναι και ο λόγος που αυτή ακτή της Σαλαμίνας, καταφέρνει πάντοτε να μαγεύει τους λουόμενους.

 

 

Παρά την ιδιαίτερη ονομασία της παραλία, μόνο για παλτό και ντουλάπια δεν μιλάμε εδώ. Η παραλία βρέχεται από κρυστάλλινα, διάφανα νερά, ενώ γύρω από την παραλία απλώνεται πλούσια βλάστηση, η οποία προσφέρει επιπλέον σκιά- αν τη χρειαστείς βέβαια, καθώς η συγκεκριμένη ακρογιαλιά είναι οργανωμένη.
Ακόμη, καθότι δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη είναι αρκετά ήσυχη και κυρίως εύκολη όσον αφορά την εύρεση θέσεων στάθμευσης.

Το στοιχείο που δείχνει ότι κολυμπάς σε καθαρά νερά

Όπως και να ‘χει, η παραλία για να συγκεντρώνει βαθμολογία 4,9/5 αστέρια στην Google είναι πολύ θετικό δείγμα για να την επισκεφθείς και να έχεις τη δική σου άποψη. Αυτό έχει σημασία, ρίξε μια ματιά μήπως είναι η παραλία που έψαχνες.

 

 ©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved