5 προορισμοί για το Σαββατοκύριακο για να μην κάψεις όλο το ντεπόζιτο

Αν επιλέξεις τον κατάλληλο προορισμό και θα ηρεμήσεις και θα σου μείνει βενζίνη για τη βδομάδα που έρχεται.

Ένα από τα θετικά του να ταξιδεύεις άνοιξη, είναι ότι μπορείς να γνωρίσεις την αυθεντικότητα ενός τόπου, μακριά από την πολυκοσμία του καλοκαιριού, και να βρεις περισσότερο προσιτές τιμές, τόσο στη διαμονή, όσο και στην εστίαση ενώ παράλληλα ο καιρός είναι καλός και η φύση στα καλύτερά της.

Από την άλλη όμως δεν θέλουμε να πάμε και πολύ μακριά γιατί η βενζίνη έχει φτάσει στο θεό και δεν έχουμε να γεμίσουμε το ρεζερβουάρ.

Σκέφτεστε όλοι την τηλεργασία με την άνοδο της βενζίνης;

Όλοι μας τώρα το καλοκαίρι επιθυμούμε μίνι αποδράσεις που θα μας ξεκουράσουν από την καθημερινότητα της δουλειάς. Οι υποχρεώσεις και το μπάτζετ μας όμως πολλές φορές δεν μας επιτρέπουν να κάνουμε μακρινά ταξίδια, ιδίως όταν έχουμε λίγο χρόνο στη διάθεσή μας. Για το λόγο αυτό παρακάτω θα βρείτε μία λίστα με τα δέκα πιο κοντινά μέρη από την Αθήνα για να αποδράσετε χωρίς πολλά έξοδα.

 

 
 

Κάποιοι από τους παρακάτω προορισμούς είναι περισσότερο γνωστοί σε σχέση με άλλους. Αλλά όσο διαφορετικοί και να είναι μεταξύ τους, έχουν ένα κοινό: είναι κοντά στην Αθήνα οπότε δεν θα κάψεις πολύ καύσιμο για να φτάσεις.

Εάν δεν αντέχεις να ακούς άλλα ρητά για την άνοιξη και θέλεις να τρέξεις μακριά από τη ρουτίνα και την παράνοιά της, σου βρήκαμε τους καλύτερους προορισμούς για να φορέσεις τα ανοιξιάτικα σου ρούχα και να απολαύσεις τη φύση με την παρέα σου.

Ανοιξιάτικοι προορισμοί στην Ελλάδα σου προσφέρουν ηρεμία, όμορφα τοπία, εναλλακτικούς τρόπους διασκέδασης και μια ανάσα ελευθερίας μακριά από την πόλη. Προορισμοί ιδανικοί για μονοήμερες εκδρομές, αλλά και για ειδυλλιακά τριήμερα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved