Αν θέλεις να κάνεις extreme διακοπές στο Διάστημα θα χρειαστείς 43.000 ευρώ

Κι όμως πλέον υπάρχουν κι αυτοί οι τουρίστες.

Μπορεί να ακούγεται εντελώς παρανοικό αλλά όμως είναι η πραγματικότητα πλέον. Τώρα αν έχεις τα χρήματα μπορείς να κάνεις διακοπές στο διάστημα όποτε το θέλεις.

Αν θεωρείτε extreme sports την πτώση με αλεξίπτωτο από κάποια κορυφή ή έστω από αεροπλάνο, καλά θα κάνετε να... αναθεωρήσετε. Πλέον μπορείς να το κάνεις και στο διάστημα. Αν είσαι των επικίνδυνων σπορ τότε εδώ θα βρεις αυτό που ζητάς.  

 

 

Από το 2024, η... ελεύθερη πτώση θα λάβει... διαστημικές διαστάσεις, καθώς θα γίνεται από τη... στρατόσφαιρα και όχι από κάποιες εκατοντάδες μέτρα. Εδώ μιλάμε για το διάστημα. Με λίγα λόγια θα μπορείς να πέφτεις από το διάστημα σαν αστροναύτης.

Εταιρεία που δραστηριοποιείται στον διαστημικό τουρισμό, ανακοίνωσε ότι από το 2024, με ειστήριο... 43.000 ευρώ, θα μπορεί ο καθένας να... πέφτει από το Διάστημα στη Γη, και μάλιστα με μεγάλη ασφάλεια! Ακούγεται θεόμουρλο αλλά είναι αλήθεια.

 

 
 

Η World View Enterprises σχεδιάζει την τελευταία 10ετία το πρόγραμμα τουρισμού στο Διάστημα και την αποστολή ανθρώπων στη στρατόσφαιρα. Αυτό είναι κάτι πρωτοποριακό για τα δεδομένα της τεχνολογίας και του τουρισμούς

Το «κλειδί» στον σχεδιασμό της είναι η ειδική κάψουλα, μέσα στην οποία ο πολίτης θα απολαμβάνει εξαιρετικές ανέσεις, αλλά και ασφάλεια, ιδιαίτερα σε ότι αφορά την προσεδάφιση, το κομμάτι δηλαδή που είναι το πλέον κρίσιμο για τον καθένα που θα τολμήσει να προσθέσει μία τόσο μοναδική εμπειρία στο ταξίδι της ζωής του. Κάτι τέτοιο πραγματικά δεν έχει ξαναγίνει.

 

 
 

Πώς θα γίνεται αυτό; Μέσα σε ειδική κάψουλα και ένα ειδικά σχεδιασμένο αλεξίπτωτο, το οποίο θα... προσεδαφίζει με ασφάλεια τον τουρίστα και θα του παρέχει μία μοναδικά εκπληκτική εμπειρία. Θέλεις όμως κι ένα καλό μπάτζετ γι’ αυτό μιας και τα 43Κ που χρειάζονται δεν είναι και λίγα για μία και μοναδική βουτιά.

Δες εδώ για να δεις πως είναι το όλο πρότζεκτ:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved