Και όμως, αν φοβάσαι να μπεις στο πλοίο έχεις μια επιλογή που θα σε κάνει να νιώσεις ότι βρίσκεσαι στις Κυκλάδες.

Η Ελλάδα είναι τόσο όμορφη και όπου και να πας σίγουρα θα συναντήσεις μία πολύ εξωτική παραλία. Το ίδιο συμβαίνει και με την Αθήνα. Μπορεί να πνίγεται στο τσιμέντο αλλά όμως πολύ κοντά της μπορείς να βρεις παραλίες μου μοιάζουν σαν να είσαι σε νησί.

 

 

Η παραλία Σκαλωσιά είναι μεγάλη σε έκταση και έχει κυρίως βότσαλα. Αυτό σημαίνει, ότι καλό είναι να έχεις και ειδικά παπούτσια μαζί για πιο άνετο μπάνιο. Είναι ιδανικός προορισμός για οικογένειες και παρέες και ειδικά για ολοήμερη απόδραση. Μπορείτε εκτός από ψάθα και ομπρέλα, να έχετε και όλα τα απαραίτητα, για να περάσετε εκεί ολόκληρη τη μέρα σας και να απολαύσετε ακόμη και το ηλιοβασίλεμα.

 

 
 

Τέτοια ομορφιά δεν θα βρεις εύκολα στην Αθήνα. Αν έχεις αυτοκίνητο πρέπει να την επισκεφτείς σίγουρα γιατί είναι μία μοναδική εμπειρία.

 

 
 

Αυτό που κάνει μια από τις όμορφες και ιδιαίτερες ελληνικές παραλίες κοντά στην Αθήνα να ξεχωρίζει είναι το γεγονός ότι διατηρεί πολύ έντονα τη φυσική της ομορφιά. Οι παρεμβάσεις του ανθρώπου εκεί είναι μικρές και αυτό είναι καθοριστικής σημασίας. Με το που θα πατήσεις το πόδι σου εκεί θα αντικρίσεις ένα μοναδικό φυσικό τοπίο απαράμιλλου κάλλους.

Το να είσαι τόσο κοντά σε μία τόσο όμορφη παραλία και μάλιστα σε πολύ κοντινό αστικό περιβάλλον είναι κάτι πολύ σπουδαίο που δεν το απολαμβάνουν όλες οι χώρες του κόσμου.

Δες εδώ πως μοιάζει αυτή η παραλία:

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved