Μία εμπειρία που πρέπει να ζήσεις αν είσαι στη Νάξο.

Η Ελλάδα έχει τόσες πολλές ομορφιές που πραγματικά δεν μετριούνται με τίποτα. Σε κάθε νησί που πας ανακαλύπτεις και μία νέα θαυμάσια παραλία με κάτι ξεχωριστό μέσα της κάθε φορά.

Η Νάξος δεν σημαίνει μόνο πολυκοσμία, φασαρία και έντονο ρυθμό, αλλά μπορεί κάποιος εκεί να βρει μέρη απομονωμένα και ήσυχα για να ηρεμήσει και να καθαρίσει την σκέψη του. Να ξεφύγει από τις έγνοιες και τα προβλήματα κάνοντας μπάνιο σε κρυστάλλινα νερά.

 

 

Μια τέτοια παραλία είναι και το Καστράκι. Φημισμένη και ξακουστή και όχι άδικα. Είναι μια από τις παραλίες που θα απολαύσεις χαλαρό μπάνιο όσο κόσμο κι αν βρεις εκεί. Είναι τέτοιο το μέγεθός της αλλά και το πόσο απλωμένη είναι.

 

 
 

Αν λοιπόν είσαι στη Νάξο καλό είναι να επισκεφτείς το Καστράκι μιας και πρόκειται για μία από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού.

Η Παραλία Καστράκι είναι μια από τις μεγαλύτερες και ομορφότερες παραλίες της Νάξου. Βρίσκεται σε ένα σχετικά μικρό όρμο, δίπλα από τη χερσόνησο της Μικρής Βίγλας. Το περιβάλλον στο Καστράκι είναι παραδεισένιο, καθώς η κατάλευκη ψιλή άμμος και τα πρασινογάλανα νερά συνθέτουν μια εικόνα μοναδικής ομορφιάς την οποία συμπληρώνουν οι κέδροι που βρίσκονται στις παρυφές της ακτής προσφέροντας πολύτιμη φυσική σκιά.

Δες πως είναι το Καστράκι:

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved