Τώρα όλες οι ηλεκτροακουστικές θα ζηλεύουν την νέα Telecaster της Fender

Η Acoustasonic είναι για σένα που θες να παίζεις λίγο από Kansas και Πλιάτσικα μαζί.

Η Fender στόχευσε στην εξέλιξη της ηλεκτροακουστικής κιθάρας, αλλά όχι και στην αλλοίωση του ύφους και της ιστορίας της. Και απ' ότι φαίνεται το πέτυχε σε μεγάλο βαθμό με την νέα ηλεκτροακουστική Telecaster που φέρει το όνομα «Acoustasonic», μία νέα κιθάρα που στα τάστα της κρύβει ένα πιο πολυδιάστατο και ακόμα πιο μελωδικό όργανο, συμπληρώνοντας έτσι σύγχρονη δυναμική στη σειρά των ηλεκτροακουστικών της.

Το επιβεβαίωσε ο CEO της Fender, Andy Mooney: «Στόχος μας ήταν να αναπτύξουμε μια ακουστική κιθάρα για σύγχρονους καλλιτέχνες. Το τελικό αποτέλεσμα ικανοποίησε όλα τα κριτήρια και ξεπέρασε τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες μας με την έναρξη της αμερικανικής σειράς Acoustasonic».

 

 

 

Η Made-in-California Acoustasonic είναι μία υβριδική ηλεκτροακουστική κιθάρα, που προσφέρει 10 διαφορετικούς ακουστικούς και ηλεκτρικούς τόνους πάνω από τους φυσικούς τόνους της κιθάρας.

Έτσι, η νέα Telecaster είναι ένα ευπροσάρμοστο και εύκολο για πειραματισμό όργανο, επιτρέποντας στους μουσικούς να χρωματίζουν τις μελωδίες τους, πέρα από τα στενά όρια των έξι χορδών.

Κοστίζει περίπου 2.000€ και αν είσαι μερακλής μπορείς να την παραγγείλεις εδώ.

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved