Όταν η κιθάρα του Dave Grohl έδωσε 100 τόνους χαράς σε τυφλό παιδί με αυτισμό

Η καρδούλα μας έκανε headbanging από συγκίνηση.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει. Κάθε φορά, όμως, έχει το χειροκρότημά μας, μαζί και μία ειδική αναφορά. Ωστόσο, αυτή ήταν ξεκάθαρα η πιο δυνατή, η πιο έντονη, η πιο συναισθηματική. 

Ο Dave Grohl είναι μία μεγάλη καλλιτεχνάρα, μία τεράστια τυπάρα, που πίσω από το σκληροπυρηνικό του προφίλ on stage και τις πολλές εκπλήξεις που του αρέσει να προσθέτει στα live του, έχει καρδιά... μαρουλιού.

Στην τελευταία συναυλία των Foo Fighters στο St. Paul της Μινεσότα, εντόπισε ένα 10χρονο τυφλό παιδάκι μπροστά-μπροστά στην αγκαλιά των γονιών του.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, φώναξε «ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ» και φώναξε τους γονείς με τον γιο τους, Owen στη σκηνή. Εκτός από το σώσε που ακολούθησε, ο μικρούλης φαν άρχισε να κουνά τα χέρια του ανεξέλεγκτα από τη χαρά του, καθοδηγούμενο από τη μητέρα και τον πατέρα του στο πλάι της σκηνής, από όπου και παρακολούθησε μεγάλο μέρος της συναυλίας, πιάνοντας μάλιστα και την κιθάρα του Grohl που έσπευσε να την φέρει κοντά του.


 

Η μητέρα του Owen έκανε ειδική αναφορά στο Facebook για την ευγενική χειρονομία του frontman των Fighters, μιλώντας μάλιστα για την πάθηση του γιου της, που έχει αυτισμό και αδυναμίες ανάπτυξης

Παρακολουθώντας το βίντεο πάντως, η καρδούλα μας ένιωσε ένα μικρό σκίρτημα:

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved