Εντάξει, αυτά τα ηχεία της Fender, όντως τα λιγουρευόμαστε!

Το ζούμε σαν ροκ σταρ (στο σαλόνι μας).

Υπάρχουν πολλοί συνάνθρωποι μας εκεί έξω που θα μπορούσαμε εύκολα να τους χαρακτηρίσουμε άρρωστος με τα γκάτζετ. Κολλημένους. Αρπαγμένους. Εθισμένους και διάφορα άλλα ενδιαφέροντα κοσμητικά επίθετα.

Μπορεί λοιπόν να μην είμαστε γκατζετάκηδες με κάποια όμως γκάτζετ -ιδιαίτερα όταν έχουν να κάνουν με μουσική- κολλάμε κι εμείς. Όπως ας πούμε αυτά τα ηχεία της Fender.

fender 2

Η οποία φαίνεται ότι θέλει να επεκτείνει τη δραστηριότητά της, πέρα από τους ενισχυτές, και στην οικιακή διασκέδαση. Πιο συγκεκριμένα τα ηχεία που βλέπεις βγαίνουν σε δύο εκδοχές: το Monterey που είναι ηχείο για το σπίτι ή το γραφείο των 120-watt στα 350 δολάρια και το μικρότερο Newport που είναι φορητό με 12 ώρες αυτονομία και κοστίζει 200 δολάρια αντίστοιχα. Σε περίπτωση που ψήθηκες μπορείς να τα τσεκάρεις περισσότερο αναλυτικά πατώντας εδώ.

Όπως καταλαβαίνεις πέρα από την ποιότητα ήχου που είναι εγγυημένη λόγω Fender, υπάρχει και κάτι άλλο πιο βαθύ που μας τρελαίνει. Το γεγονός πως είναι ΙΔΙΑ με τους θρυλικούς ενισχυτές της εταιρείας. Και μπορούν να μας κάνουν να νιώσουμε ΡΟΚ ΣΤΑΡ.

Κι αφού δεν προβλέπεται να ανεβαίνουμε σε κάποια σκηνή με εκατοντάδες χιλιάδες κόσμο από κάτω, μπορούμε τουλάχιστον να έχουμε αυτά τα ηχεία-προσομοίωση για παρηγοριά.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved