Η σκηνή Heimplanet θα άντεχε και την Εποχή των Παγετώνων

Όταν λέμε ότι μπορείς να την στήσεις παντού, το εννοούμε.

Αν μέχρι σήμερα φοβόσουν το ελεύθερο κάμπινγκ επειδή δεν θα ήξερες να αντιδράσεις στα καιρικά φαινόμενα, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις με την Heimplanet Cave Tent. Ή αλλιώς, μία σκηνή για τον μέσο τύπο που πάντα ήθελε να ξαπλώσει κάτω από τα αστέρια, αλλά δεν ήταν ποτέ αρκετά γενναίος.

 

hm4 e1547207003308

 

Στήνεται εύκολα -παρόλο το σχήμα της- γιατί συναρμολογείται μόνη της (σ.σ.: από το πρώτο στήσιμο και μετά) και εξαιτίας του αδιάβροχου και θερμαινόμενου υλικού της (100% ειδικός πολυεστέρας), δεν θα αφήσει ποτέ την παγωνιά, το κρύο ή την βροχή να σε ενοχλήσουν στο παραμικρό. Το πρωτότυπο design θα φροντίσει να κρατήσει την θερμότητα του ήλιου χωρίς να αφήσει το φως να σε χτυπήσει στα μούτρα από τις 6 το πρωί, ενώ από την πρώτη συναρμολόγηση και μετά το μόνο που χρειάζεται είναι φούσκωμα με πεπιεσμένο αέρα που περνάει μέσα από τα μέρη της, ώστε να την κάνει ανθεκτική σε κάθε δύσκολη περίπτωση. Αν μη τι άλλο, θα μπορούσε να σώσει μέχρι και τους πρώτους ανθρώπους που τα βάλανε με την εποχή των παγετώνων.

 

hm5 e1547207035821

 

Αν λοιπόν πάντα ήθελες το ελεύθερο κάμπινγκ αλλά δεν ήσουν σίγουρος για το αν θα τα κατάφερνες, καιρός να αναθεωρήσεις. Άντε και καλά στησίματα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved