PlayStation Classic: μία κονσόλα, χιλιάδες αναμνήσεις

Το PlayStation Classic μάς ταξιδεύει στο παρελθόν και ίσως να είναι το δώρο που χρειάζεσαι φέτος τα Χριστούγεννα.

Χριστούγεννα, μια λέξη, πολλές διαφορετικές έννοιες. Για άλλους σημαίνει επιστροφή στα παιδικά χρόνια, για άλλους φαγητό μέχρι τελικής πτώσεως, για άλλους στιγμές ξεγνοιασιάς με αγαπημένα πρόσωπα, σίγουρα όμως, για όλους σημαίνει δώρα…

Ο αιώνιος προβληματισμός των γιορτών είναι το «τι δώρα θα πάρω;». Η Sony Interactive Entertainment δίνει τη λύση με το PlayStation®Classic. Πρόκειται για μια μινιατούρα του πρώτου PlayStation® και αποτελεί μία από τις καλύτερες προτάσεις για δώρα Χριστουγέννων, η οποία υπόσχεται να φέρει στις μνήμες όλων των νοσταλγών των 90s, στιγμές των αγαπημένων παιδικών τους χρόνων. Το PlayStation®Classic κυκλοφόρησε 24 χρόνια μετά από την πρώτη PlayStation κονσόλα και πραγματικά, έφτασε πάνω στην πιο κατάλληλη στιγμή! 

 sony playstation classic 2

Ξέρω πως το να προσφέρεις δώρα στους ανθρώπους που αγαπάς τα Χριστούγεννα είναι μια γλυκιά πράξη που σίγουρα σε γεμίζει χαρά, το τι δώρο όμως θα σκαρφιστείς για τον καθένα μόνο χαρά δεν σου προσφέρει… Θα του αρέσει αυτό; Πέρυσι του είχα πάρει επιτραπέζιο, φέτος; Τι χρώμα να το πάρω; Και άλλες πολλές τέτοιες ερωτήσεις που μας στροβιλίζουν το μυαλό για αρκετές εβδομάδες.

Μια φωνή στο πίσω μέρος του μυαλού σου, σου λέει, οι ιδανικές γιορτές είναι αυτές που τις περνάς με αγαπημένα πρόσωπα στην άνεση και τη ζεστασιά του σπιτιού σου. Αν το σκεφτείς, τα έχεις όλα, φίλους και συγγενείς, φαγητό και γλυκά, πολύτιμες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Τι σημασία έχουν τα δώρα; Από την άλλη… δεν γίνεται να αφήσεις τους αγαπημένους σου παραπονεμένους. Ποιο θα ήταν λοιπόν το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων; Φυσικά, κάτι που θα συνδυάζει όλα τα παραπάνω… Και εδώ είναι που έρχεται στη κουβέντα το PlayStation®Classic, το οποίο προορίζεται όχι μόνο για όσους έχουν απολαύσει στο παρελθόν το αρχικό PlayStation® και το έχουν νοσταλγήσει, αλλά και για τους νέους gamers που θέλουν να ζήσουν την εμπειρία των κλασσικών PlayStation® τίτλων.

Το PlayStation Classic είναι η τέλεια αφορμή για να έρθεις πιο κοντά με αυτούς που αγαπάς ή η αφορμή για να κάτσεις αναπαυτικά στον καναπέ και να λιώσεις παίζοντας. Όπως και να ΄χει, σε περιμένει να την ανακαλύψεις, είτε μόνος σου είτε με παρέα.

largecontro

Περιλαμβάνει μια εικονική κάρτα μνήμης, ένα καλώδιο HDMI για σύνδεση με την τηλεόρασή σας και δύο ενσύρματα χειριστήρια σε κανονικό μέγεθος για ατελείωτες ώρες διασκέδασης με τους φίλους σου. Επίσης, είναι εφοδιασμένο με μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια που κυκλοφόρησαν για το πρώτο PlayStation®, συμπεριλαμβανομένων των Metal Gear Solid, Grand Theft Auto, Resident Evil™ Director’s Cut και πολλά άλλα. Παρακάτω θα βρείτε την πλήρη λίστα:

         Battle Arena Toshinden™

         Cool Boarders 2

         Destruction Derby

         Final Fantasy VII

         Grand Theft Auto

         Intelligent Qube

         Jumping Flash!

         Metal Gear Solid

         Mr Driller

         Oddworld: Abe's Oddysee®

         Rayman

         Resident Evil™ Director's Cut

         Revelations: Persona

         Ridge Racer Type 4

         Super Puzzle Fighter II Turbo®

         Syphon Filter

         Tekken 3

         Tom Clancy’s Rainbow 6

         Twisted Metal

         Wild Arms

Η μαγεία των Χριστουγέννων της παιδικής μας ηλικίας είναι χαραγμένη βαθιά στο μυαλό και την καρδιά. Ανοίγοντας μία συσκευασία PlayStation®Classic επαναφέρουμε το γλυκό συναίσθημα της ανυπομονησίας και του ενθουσιασμού, για να νιώσουμε για λίγο και πάλι παιδιά…  Σίγουρα μια εμπειρία που δεν θέλεις να χάσεις!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved