Το Alcatel 3x σκοράρει με γκολ από τα αποδυτήρια!

Η λαϊκή ρήση λέει «πρώτα η δουλειά και μετά η διασκέδαση». Το Alcatel λέει ότι δουλειά και διασκέδαση πάνε μαζί.

Το να είσαι δημοσιογράφος που ασχολείται με τα αθλητικά, είναι ένα από τα πιο ωραία πράγματα που μπορείς να κάνεις στο χώρο της δημοσιογραφίας, αλλά παράλληλα είναι και πολύ «μπελαλίδικο»: ωραίο, διότι κάνεις ουσιαστικά το χόμπι σου επάγγελμα, μπορείς να μιλάς για ποδόσφαιρο ή μπάσκετ ή όποιο άλλο σπορ, δεν βαριέσαι ποτέ, δεν κάνεις «τα ίδια και τα ίδια», η επικαιρότητα και η καθημερινότητα σε τροφοδοτούν συνέχεια με νέο υλικό, με αγώνες, με φάσεις, με μεταγραφές, με ωραία γκολ και «μεγάλα» καλάθια. Το οποίο είναι και το «μπελαλίδικο» που λέγαμε και παραπάνω: πού να τα προλάβεις όλα;

Όπως έχει πάει το πράγμα, με τόσους πολλούς αγώνα συνέχεια και πολλούς απ' αυτούς την ίδια ώρα, χρειάζεσαι 4 τηλεοράσεις και 12 ζευγάρια μάτια για να προλαβαίνεις να τα βλέπεις όλα. Πράγμα που δεν γίνεται, διότι το θέμα των τηλεοράσεων πες πως το λύνεις, αλλά με τα 12 ζευγάρια μάτια δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Στην πραγματικότητα, αυτό που μπορείς να κάνεις, είναι να μην χάνεις ποτέ τίποτα, να βλέπεις ό,τι προλαβαίνεις live, τα υπόλοιπα σε highlights ή στο internet, ώστε να έχεις εικόνα από εκείνο το πέναλτι που συζητούν όλοι αλλά εσύ εκείνη την ώρα έβλεπες κάτι άλλο, την αποβολή που κακώς δεν δόθηκε, το καλάθι που έπρεπε να μετρήσει αλλά δεν μέτρησε, την ντρίπλα που έκανε τον αντίπαλο αμυντικό να βλέπει εφιάλτες όλο το βράδυ.

Κι αφού ο χρόνος δεν είναι σύμμαχός σου, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βρεις κάποιον άλλο «καλό φίλο». Σαν το Alcatel 3x για παράδειγμα, που είναι ένα πραγματικό πολυεργαλείο.

 

003

 

Διότι διαθέτει οθόνη 5,7'' HD+ Fullview 18:9 με αναλογία οθόνης/σώματος στο 77,7%, και κάμερα με ευρυγώνιο φακό 120 μοιρών. Τι σημαίνουν όλα αυτά τα ωραία νούμερα; Ότι έχεις τη μεγαλύτερη δυνατή οθόνη με το μικρότερο δυνατό όγκο. Με άλλα λόγια, βάζεις να δεις τα στιγμιότυπα, τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις και το ευχαριστιέται η ψυχή σου! Διότι όλοι έχει τύχει να «βγάλουμε τα μάτια μας» πάνω από μια οθόνη κινητού, προσπαθώντας να διακρίνουμε εκεί στο βάθος έναν με κόκκινη φανέλα που κάτι έκανε στον αντίπαλο με την άσπρη φανέλα, αλλά το χέρι μας στη φωτιά για το τι έγινε και τι δεν έγινε δεν το βάζαμε. Η Alcatel, με το 3x λύνει αυτό το πρόβλημα και μας προσφέρει απολαυστική θέαση, για να μη χάνεις ούτε φάση.

 

paper

 

 

Κάνει κι άλλα ωραία πράγματα το Alcatel 3x, για τα οποία το έχω στην καρδιά μου: για παράδειγμα έχει διπλή κάμερα 13ΜΡ, που σημαίνει φωτογραφίες υψηλού επιπέδου, σαν να κουβαλάς μαζί σου ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. Για να βγάλεις φωτογραφία το «κορεό» της εξέδρας. Για να βγεις σέλφι με τον αγαπημένο σου παίκτη μετά το τέλος του αγώνα. Για να απαθανατίσεις το υπέροχο κλίμα στο γήπεδο. Για να «συλλάβεις» κάτι αστείο ή κάτι σοβαρό που έτυχε μπροστά στα μάτια σου - κι όλα αυτά ξεκλειδώνοντας το τηλέφωνο σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο, με τη λειτουργία «Face Key», που έχει «φροντίσει» να σαρώσει το πρόσωπό σου σε 106 σημείο κι έτσι ξεκλειδώνει με μια ματιά σου!

 

006

 

Με το Alcatel 3x, η δουλειά και η διασκέδαση μπορούν να γίνουν ένα, η ζωή σου να γίνει ευκολότερη και η μέρα πιο διασκεδαστική - όσο διασκεδαστικό και όμορφο είναι να ασχολείσαι με αυτό που αγαπάς: με τον αθλητισμό.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved