Με τούτο το λάπτοπ θα δουλεύεις απερίσπαστος από Facebook και λοιπά διαόλια

Ξέχνα και τα γιουτιούμπια και τα ινσταγκράμια και ΟΛΑ.

Δεν είσαι ο μόνος άνθρωπος στη γη με σοβαρό πρόβλημα διάσπασης προσοχής. Είσαι και λίγο τεμπελάκος, είσαι και λίγο social addicted, ε, δεν θέλει και πολύ για να χάνεις τη συγκέντρωσή σου κάθε τρία νανοσεκόντ. Τη μία στο Facebook, την άλλη στο Instagram, μέχρι να ανοίξεις Youtube και να καταλήξεις να βλέπεις βιντεάκια με πρόεδρο Εδεσσαϊκού, κορυφαίους τσακωμούς στην ελληνική TV και Ραπτόπουλο.

Έτσι αργείς να παραδώσεις την εργασία, έτσι αργούμε κι εμείς εδώ να γράψουμε τα κείμενα.

Βρέθηκε, ωστόσο, το «εξορκιστικό» εργαλείο που θα ξορκίσει όλα τα διαόλια που σε παρακινούν να ασχοληθείς μαζί τους αντί για τη δουλίτσα σου, την οποία για να συνεχίσεις να έχεις θα πρέπει να το κάνεις δικό σου.

Το Traveler είναι ένα ταξίδι στον χρόνο, καλύπτοντας τη μισή διαδρομή με λάπτοπ και την άλλη μισή με γραφομηχανή. Παραείναι τεχνολογικά προηγμένο για γραφομηχανή, παραείναι συμβατικό για λάπτοπ.  
 

 
 
Κι αυτό γιατί σου δίνει τη δυνατότητα και την ευχέρεια της άνετης σύνταξης κειμένων, χωρίς όμως να έχεις πρόσβαση σε άλλες διαδικτυακές λειτουργίες που θα αποσπάσουν την προσοχή σου. 

Είναι περίπου το μισό μέγεθος ενός τυπικού φορητού υπολογιστή, ενώ η μπαταρία που κρατά εβδομάδες. Διαθέτει οθόνη που μειώνει την πίεση στα μάτια και τα έγγραφα συγχρονίζονται μέσω Wi-Fi σε Dropbox, Evernote ή Google Drive

Το βασικό προτέρημα που παρέχει, πέραν της συγκέντρωσης; Το πλήρες πληκτρολόγιο προσφέρει μία ευχάριστη, ξεκούραστη και γρήγορη γραφή. 

Με 333 ευρώ γίνεται δικό σου, αρκεί να το παραγγείλεις από εδώ

Φήμες λένε πως πρέπει οπωσδήποτε να το αγοράσεις αν δεν μπορείς να κρατήσεις τη συγκέντρωσή σου ΟΥΤΕ στις παρακάτω φωτό:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved