Η  TCL δίνει στην εργένικη ζωή την ποιότητα που της αξίζει

Τα νούμερα δείχνουν ότι η TCL είναι το next big thing στις εταιρείες ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών, όχι μόνο με τον όγκο παραγωγής της, αλλά και με τη ολοένα και πιο διευρυμένη γκάμα προϊόντων που προσφέρει. Γνωρίζαμε ήδη τα κινητά τις τηλεοράσεις, με τα κινητά της να δίνουν έναν χειροπιαστό ορισμό του τι σημαίνει value for money. Τώρα η παρουσία της TCL στην Ελλάδα πάει στο επόμενο επίπεδο.

Βρεθήκαμε στην παρουσίαση της νέας γκάμας της TCL που πλέον διατίθεται στην Ελλάδα πιο πλήρης από ποτέ φιλοδοξώντας να χτίσει το δικό της οικοσύστημα για κάθε σπίτι. Σε έναν χώρο στο Νέο Ψυχικό όπου το industrial design έδινε τον τόνο, δίπλα στα κινητά και τις τηλεοράσεις, είδαμε τις ρομποτικές σκούπες, μια πλήρη γκάμα ψυγείων, διαθέσιμα σε κάθε πιθανή αρχιτεκτονική θυρών, αλλά και τη νέα σειρά πλυντηρίων P2 που κέντρισε και το δικό μας ενδιαφέρον. 

Ένα καλό πλυντήριο ρούχων είναι ο θεμέλιος λίθος μιας σωστής εργένικης ζωής και η TCL με το νέο πλυντήριο & στεγνωτήριο της σειράς P2 διεκδικεί μια θέση στο σπίτι του άντρα που σέβεται πρώτα από όλα τον εαυτό του. Για κάποιους μια σωστή πλύση είναι κβαντική φυσική, με τις δοσολογίες και το πλήθος προγραμμάτων να πονοκεφαλιάζει, αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε μια σωτήρια επέμβαση.

 

tcl2

 

Η σειρά P2 της TCL μεταξύ άλλων έχει ένα γρήγορο πρόγραμμα πλύσης 15 λεπτών για να σώσει καθημερινότητά μας όταν αυτή πιέζεται από χρονικά από το βαρύ πρόγραμμα. Στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκεται και το πρόγραμμα ανανέωσης αέρα, το οποίο με τη βοήθεια του ατμού, και χωρίς την ανάγκη απορρυπαντικού, εξαφανίζει σε λιγότερο από μισή ώρα δυσάρεστες οσμές, φρεσκάροντας τα ρούχα. Και αυτό δεν είναι το μοναδικό πρόγραμμα που κάνει οικονομία στο απορρυπαντικό.

Επειδή κανείς δεν ξέρει στην πραγματικότητα πόσο απορρυπαντικό πρέπει να βάλει στον κάδο για να πετύχει τη χρυσή αναλογία που καθαρίζει τα ρούχα και δεν αφήνει υπολείμματα στα σκούρα ρούχα, η TCL έρχεται να μας βγάλει από τη δύσκολη θέση και φυσικά τα άβολα τηλέφωνα στη μάνα για συμβουλές. Το έξυπνο σύστημα λήψης αυτόματης λήψης δόσης για το απορρυπαντικό και το αποσκληρυντικό υπολογίζει τον όγκο και το βάρος των ρούχων στον κάδο και ανάλογα με το πρόγραμμα απελευθερώνει μόνο όσο χρειάζεται στην πλύση, ούτε λιγότερο, ούτε περισσότερο. Όσο για το βάρος; Με κάδο που σηκώνει μέχρι 8 κιλά, τα διπλά πλυντήρια είναι παρελθόν απελευθερώνοντας χρόνο για πιο δημιουργικές δραστηριότητες. Γιατί τελικά εργένης δεν σημαίνει να είσαι σκλάβος του εαυτού σου. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved