Αν δεν τα ξέρεις τότε πρέπει να το διαβάσεις.

Έχετε κινητό iPhone; Το κινητό σας μπορεί να κάνει πολλά πράγματα, αλλά μπορεί να κάνει όσα θέλετε; Ίσως. Εσείς όμως ξέρετε ποια είναι τα κόλπα που μπορεί να κάνει το τηλέφωνο σας και συγκεκριμένα αν έχετε iPhone;

 

 
 

Οι μηχανικοί και σχεδιαστές της Apple αν και φτιάχνουν τα πιο φιλικά προς το χρήστη προϊόντα, δεν αποκαλύπτουν όμως όλες τις λειτουργικές δυνατότητές τους. Αυτά τα τηλέφωνα έχουν πολλές κρυφές λειτουργίες.

Αυτές εδώ είναι μερικές από τις μυστικές λειτουργίες του iPhone:

 

 

 

Μάθετε λοιπόν μερικά από τα πιο κρυφά κόλπα του λειτουργικού συστήματος iOS που θα σας χρησιμεύσουν. Είναι κόλπα που θα σας κάνουν να δείτε το τηλέφωνο σας με άλλο μάτι.

 

 
 

Σίγουρα κάτω από τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα τους, θα υπάρξουν άνθρωποι που θα αντικρίσουν κάποιο νέο iPhone. Αυτό σίγουρα θα τους βοηθήσει να το μάθουν καλύτερα.

Δες εδώ μερικά από τα μυστικά κόλπα του iPhone:

 

 

 

Έτσι, λίγο πριν την εκπνοή του έτους, η Apple έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα αναλυτικό βίντεο με κόλπα και συμβουλές, μέσα από το επίσημο support κανάλι της.

Στόχος της είναι να προετοιμάσει τους νέους αυτούς χρήστες και ενδεχομένως να μάθει στους παλιούς κρυμμένες λειτουργίες που δε γνωρίζανε.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved