iPhone 13: Με νέα χαρακτηριστικά που ανατρέπουν όλα όσα ξέραμε

Mικρότερο notch, καλύτερη μπαταρία. Ο Α15 Bionic μπαίνει στο παιχνίδι.

Το iPhone 13 είναι γεγονός, μπορεί το νούμερο να είναι λίγο γρουσούζικο αλλά την ίδια στιγμή μας κάνουν να το ξεχνάμε τα ίδια τα απίστευτα χαρακτηριστικά του.

H Apple παρουσίασε σε ζωντανή μετάδοση το νέο iPhone 13 αλλά και τα υπόλοιπα νέα προϊόντα της όπως τα ipad και το Apple Watch.

Χαρακτηριστικό είναι πως η μπαταρία θα διαρκεί 2,5 περισσότερο από το προηγούμενο μοντέλο. Η κάμερα είναι 12mp και έχει λειτουργία σταθεροποίησης ενώ στο βίντεο έχει προστεθεί η λειτουργία «cinematic».

 

 

Μετά από σωρεία διαρροών και επίσημα η Apple ανακοίνωσε τη σειρά iPhone 13 μοντέλων ξεκινώντας με το βασικό των 6.1" ιντσών και το iPhone 13 mini των 5.4" ιντσών. Χωρίς μεγάλες σχεδιαστικές αλλαγές παρά μόνο στο μικρότερο notch και στην διαγώνια διάταξη των καμερών, τα νέα iPhone υπόσχονται περισσότερες ώρες screen-on-time, με μεγαλύτερη μπαταρία που θα βγάζει άνετα τη μία ημέρα.

 

 
 

To νέο μοντέλο της Apple διαθέτει οθόνη OLED και dolby vision ενώ θα κυκλοφορήσει σε πέντε χρώματα: άσπρο, μαύρο, κόκκινο, μπλε και ροζ.

Επίσης ανακοινώθηκαν τα μοντέλα iPhone Pro και iPhone Pro MAX με τιμές που ξεκινούν από 999 δολάρια και 1099 δολάρια αντίστοιχα.

 

 
 

Το βίντεο στο iPhone 13 αποκτά το Cinematic Mode, το οποίο προσφέρει το λεγόμενο rack focus mode. Μια εντυπωσιακή επίδειξη των δυνατοτήτων της κάμερας έγινε χάρη σε ένα μικρό short film Out και γυρίστηκε με το cinematic mode των νέων iPhone.

Η εναλλαγή από το ένα αντικείμενο στο άλλο γίνεται αυτόματα και το rack focus το πιάνει κατευθείαν στο πλάνο.  Φυσικά η καταγραφή γίνεται με το πρότυπο Dolby Vision HDR.

Δες εδώ πως μοιάζει το iPhone 13:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved