Το «Uncharted: Lost Legacy» έρχεται και μιλάει Ελληνικά!

Γιατί μεταγλωττισμένα δεν είναι μόνο τα «παιδικά» πια.

Οι περισσότεροι φανατικοί gamers περιμένουν το Uncharted:Το Lost Legacy με τόσο έντονη ανυπομονησία λες και είναι το κορίτσι που γνώρισαν στο Erasmus και θα το δουν μετά από καιρό. ΤΡΕΛΑ με άλλα λόγια. Λογικό βέβαια αν σκεφτεί κανείς την τεράστια πώρωση που δημιούργησαν τα προηγούμενα επεισόδια.

Έτσι στα gaming νέα της ημέρας να σας πούμε πως το «Uncharted: Αναζητώντας τον Χαμένο Θρύλο» έρχεται με φόρα στις 23 Αυγούστου και μάλιστα μιλάει Ελληνικά! Διότι πια δεν έχουν μόνο τα «παιδικά» το προνόμιο να είναι μεταγλωττισμένα.

Μια ουσιώδης διαφορά είναι ότι αυτή τη φορά δεν πρωταγωνιστεί ο αγαπημένος Nate αλλά μια παλιά γνωριμία του παιχνιδιού, η ζόρικη Chloe Frazer. Μετά από τις περιπλανήσεις της σειράς σε Άπω Ανατολή, Νότια Αμερική και γενικά ολόκληρη τη Γη προς αναζήτηση χαμένων θησαυρών κι ένοχων μυστικών, τη φορά αυτή η υδρόγειος σφαίρα δείχνει προς Ινδία μεριά. Με την πρωταγωνίστρια ασχολείται με ένα αντικείμενο που θυμίζει τον μηχανισμό των Αντικυθήρων –ω ναι! Όσοι από εσάς έχετε παίξει το παιχνίδι ξέρετε για τι πράγμα μιλάμε, στους υπόλοιπους λέμε απλά αυτό: έλα που δε σ’ αρέσει να το παίζεις Indiana Jones.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved