Ο Ryu κάνει Hadouken στο σαλόνι σου

Δεν θα ήθελες αυτή τη χειροποίητη καμπίνα για arcade παιχνίδια στο σπίτι σου;

Αν για κάθε νοσταλγικό άρθρο που γράφεται στο διαδίκτυο και σε κάνει να αναλογίζεσαι πόσο έχεις γεράσει από τα χρόνια του '80 και του '90 σου έδιναν και ένα παλιό 20άρικο (για δραχμές μιλάμε, για εκείνο το τεράστιο ασημένιο νόμισμα) ή έστω 50ρικό, τώρα θα είχες τόσες credits να χαλάσεις στο Street Fighter που μάλλον θα έπρεπε να ξεχειμωνιάσεις στο ουφάδικο της γειτονιάς σου μέχρι να σου τελειώσουν.

Πλέον, δεν χρειάζεται να βγεις καν από το σπίτι σου. Διότι μπορεί η αγορά μιας καμπίνας arcade παιχνιδιών να είναι το νέο μπιλιάρδο ή φλιπεράκι που συναντούσε κανείς σε εργένικα σαλόνια των '90s, ωστόσο από αυτές θα λείπει ένα βασικό χαρακτηριστικό: η αρμονία με τα υπόλοιπα έπιπλα. Τι εννοώ; Οι καμπίνες αυτές ήταν και παραμένουν ογκώδεις, ενώ  κυρίως το μέγεθος όλων των υπόλοιπων επίπλων ενός σπιτιού έχει μειωθεί σε όγκο.

Αυτό το πρόβλημα έλυσε μια εταιρεία που ειδικεύεται στην κατασκευή οικιακών καμπινών arcade, η βρετανική Stoa, παρουσιάζοντας τέσσερις διαφορετικές καμπίνες, με το όνομα Replay, για να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις και κυρίως όλες τις διαφορετικές εποχές του arcade gaming.

Κάθε καμπίνα είναι χειροποίητη και έχει οθόνη LCD, joystics, actions buttons, επιλογή για έναν ή δύο παίκτες (ανάλογα με το μοντέλο της καμπίνας) ενώ τα χρώματα και τα σχέδια πάνω στην καμπίνα τα αποφασίζεις εσύ.  Όπως εσύ αποφασίζεις και τα παιχνίδια που θα έχει φορτωμένα. Μην ανησυχείς θα βρεις όλους τους κλασικούς τίτλους: από Space Invaders και Pacman μέχρι Street Fighter.

Επομένως, ανάλογα με τα γούστα μπορείς να επιλέξεις τη Replay P1 με οθόνη στις 19'', joystic 4 κινήσεων και τρία action buttons ή να φτάσεις μέχρι τη Replay P4 με οθόνη 21'', 2 joystics 8 κινήσεων και 12 action buttons (ό,τι πρέπει δηλαδή για να λιώσεις στο Mortal Kombat).

Α ναι! Και δεν θα χρειαστεί να ρίξεις ούτε 50 λεπτά για να πατήσεις start ή continue.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved