Η πρώτη εφαρμογή του Magic Leap είναι γεγονός

Ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, βγαλμένο από τις πιο κλασικές ταινίες Sci-Fi.

Το περασμένο φθινόπωρο, η Magic Leap ξεκίνησε το Πρόγραμμα Ανεξάρτητων Δημιουργών (Independent Creator Program), το οποίο είχε ως στόχο να δώσει στους προγραμματιστές, τη χρηματοδότηση και την υποστήριξη που χρειάζονται για τη δημιουργία εφαρμογών και παιχνιδιών στα ειδικά διαμορφωμένα ακουστικά augmented reality της εταιρείας.

maxresdefault

Σήμερα, η πρώτη εφαρμογή του ICP είναι γεγονός. Το ONTOP Studios της Πορτογαλίας δημιούργησε το PuzzlAR: World Tour, μια έκδοση AR του δημοφιλούς κινητού παιχνιδιού του, για το Magic Leap One.

Το παιχνίδι πρόκειται ουσιαστικά για ένα 3D παζλ, που στέλνει τους παίκτες στα διάσημα μνημεία του κόσμου. Οι χρήστες μπορούν να δουν από πολύ κοντά το Άγαλμα της Ελευθερίας και το Ταζ Μαχάλ σε κομμάτια. Και τότε αρχίζει το... καλό, καθώς θα πρέπει να τα δημιουργήσουν από την αρχή. Αυτό είναι μόνο το πρώτο από τα πολλά παιχνίδια που θα βγει από την ICP και τη Magic Leap.

Όπως φαίνεται και από την προσπάθεια της Magic Leap, το AR βρίσκεται ακόμα στα σπάργανα. Πολλές από τις δυνατότητες της πλατφόρμας εξακολουθούν να βρίσκονται σε πειραματικό στάδιο, και ο κόσμος δεν έχει αποφασίσει αρκετά εάν το υλικό που διαθέτει η Magic Leap, αξίζει τη διαφημιστική καμπάνια που χρειάζεται. Αλλά καθώς τα παιχνίδια όπως το PuzzlrAR: World Tour κυκλοφορούν σε AR, τότε ίσως έρθει η μεγάλη αλλαγή.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved