Συμβουλές για να είσαι stylish και active μέσα στο 24ωρό σου

Αν το τελευταίο διάστημα νιώθεις ότι χρειάζεσαι ένα boost, έτσι ώστε να ανεβάσεις και πάλι ρυθμούς και να βρεις τον πιο active εαυτό σου, τώρα είναι η στιγμή να ανακαλύψεις τον τρόπο. 

Βλέπεις, μέσα σε μία καθημερινότητα που τις περισσότερες φορές «τρέχει» με γρήγορους ρυθμούς, είναι πιο εύκολο απ’ ό,τι νομίζεις να χάσεις την μπάλα και να βάλεις τον εαυτό σου σε «δεύτερη μοίρα».

Δεν χρειάζεται ωστόσο κανένας λόγος ανησυχίας, διότι η αναγνώριση του συγκεκριμένου ζητήματος είναι το ήμισυ του παντός για να κάνεις την αλλαγή στη ζωή σου και να φέρεις σε «πρώτο πλάνο» την πιο active καθημερινότητά σου.

Και για εσένα, που αναρωτιέσαι ποιο είναι το «μυστικό» για να είσαι active καθημερινά, συνέχισε να διαβάζεις και πολύ γρήγορα θα ανακαλύψεις πώς θέτοντας ως Νο1 «σύμμαχό» σου, τα ξυραφάκια πολλαπλών χρήσεων της σειράς Xtreme 3, μπορείς να οργανώνεις καθημερινά, ένα 24ωρο… full on!

 

wilkinson1

 

Μην χάσεις το afterwork drink με τους κολλητούς ακόμη κι αν αισθάνεσαι κουρασμένος

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή! Αλήθεια πόσες φορές έχει τύχει να είναι περασμένη η ώρα και εσύ να βρίσκεσαι ακόμη στο γραφείο, ενώ το chat με τους κολλητούς, που σε περιμένουν για την καθιερωμένη σας μπύρα έχει πάρει φωτιά; Και τελικά, τόσο απλά και χωρίς να το πολυσκεφτείς, τους ενημερώνεις πως δυστυχώς για ακόμη μία φορά έπηξες στη δουλειά και δεν θα μπορέσεις να κάνεις join στην παρέα τους.

Τι θα έλεγες από σήμερα κιόλας να αλλάξει αυτό, αψηφώντας την κούραση, το άγχος της δουλειάς και την απόσταση; Διότι τελικά, ακόμη κι αν όλα συνηγορούν στο να γυρίσεις στη ζεστασιά του σπιτιού σου, εσύ οφείλεις να κάνεις την ανατροπή γεμίζοντας την ημέρα σου με στιγμές που αξίζει να θυμάσαι και οι οποίες θα φέρουν στην επιφάνεια τον πιο active εαυτό σου. Είσαι έτοιμος;

 

 wilkinson2

 

Βάλε σε προτεραιότητα την προσωπική σου φροντίδα και περιποίηση καθημερινά

Και επειδή συχνά, ο επιμελώς ατημέλητος εαυτός σου είναι η Νο1 δικαιολογία σου για να αποφύγεις μία έξοδο μετά τη δουλειά, σου έχουμε μία λύση που θα σε κάνει ακαταμάχητο μετά από οποιαδήποτε περίσταση.

Να προσθέσεις στη daily routine σου την προσωπική σου φροντίδα και περιποίηση, ξεκινώντας από την πιο special εμπειρία ξυρίσματός, χάρη στα ξυραφάκια πολλαπλών χρήσεων της σειράς Xtreme 3, που «υπόσχονται» την απόδοση μιας premium ξυριστικής μηχανής και την άνεση ενός αναβαθμισμένου ξυραφιού, που πλέον είναι και πολλαπλών χρήσεων. Και αυτό, διότι το Xtreme 3 είναι το 3λέπιδο ξυραφάκι που προσφέρει βαθύ ξύρισμα, ακρίβεια στο αποτέλεσμα και σωστή ενυδάτωση, χάρη στις τρεις εύκαμπτες λεπίδες του, την προστατευτική μπάρα για αποφυγή τραυματισμών, καθώς και το γεγονός ότι οι -κατασκευασμένες από 70% ανακυκλωμένο ατσάλι- λεπίδες του, είναι κατάλληλες όλες τις περιοχές και τις γωνίες.

Μην χάνεις λοιπόν άλλο χρόνο, αφού αρκεί να κρατήσεις τη λαβή από 35% ανακυκλωμένο πλαστικό και να απολαύσεις ένα βαθύ ξύρισμα, με τη βοήθεια της ενυδατικής ταινίας με Αλόη και Βιταμίνη Ε. Εναλλακτικά, μπορείς να επιλέξεις και τα ξυραφάκια Black Edition και Ultimate comfort της σειράς Xtreme 3, ανάλογα με τις ανάγκες σου, για το πιο smooth αποτέλεσμα.

Extra tip: Και αν μέχρι σήμερα θεωρούσες ότι τα ξυραφάκια είναι μόνο μίας χρήσης, μάθε ότι τα ξυραφάκια της σειράς Xtreme 3 είναι πολλαπλών χρήσεων, εφόσον φυσικά μετά από κάθε ξύρισμα ξεπλένεις τις λεπίδες τους κάτω από τρεχούμενο νερό, για να αφαιρούνται τα υπολείμματα αφρού ξυρίσματος, χωρίς ωστόσο να χρησιμοποιείς πετσέτα που ενδέχεται να θαμπώσει τις λεπίδες τους ή να χτυπάς τα άτσαλα πάνω σε επιφάνειες, με τον κίνδυνο να βλάψεις τις λεπίδες τους.

 

wilkinson3

 

Κάνε επιτέλους πράξη το πρώτο όνειρο που βρίσκεται στη bucket list σου

Αλήθεια, τι είναι αυτό που κάνει έναν άνθρωπο δραστήριο και όχι νωχελικό; Σίγουρα είναι οι αυθόρμητες αποφάσεις που παίρνει, βγαίνοντας από το comfort zone του και κάνοντας πράξη τα όνειρά του. Τι θα έλεγες λοιπόν, αυτήν τη σεζόν, να βάλεις επιτέλους «τσεκ» στα όνειρα που έχεις στη bucket list σου;

Το μόνο που χρειάζεσαι, είναι θάρρος για να κάνεις το πρώτο βήμα και φυσικά, έναν έξτρα «σύμμαχο» που θα σου προσφέρει αυτοπεποίθηση, άνεση και προστασία σε κάθε σου απόφαση, όπως για παράδειγμα, η ξυριστική μηχανή Hydro 5, με υψηλή απόδοση και ποιότητα στο ξύρισμα, χάρη στη μέγιστη προστασία του δέρματος και ενισχυμένη ενυδάτωση λόγω της τεχνολογίας Hydro.

 wilkinson4

 

Τόσο απλά, θα καταφέρεις να είσαι active στην καθημερινότητά σου, εκπλήσσοντας όχι μόνο τους γύρω σου αλλά και τον ίδιο σου τον εαυτό. Απαραίτητη προϋπόθεση φυσικά, να φροντίζεις για τον πιο stylish και περιποιημένο εαυτό σου, έτσι ώστε να μην σε κρατάει τίποτα «πίσω», επιλέγοντας πάντα για «σύμμαχό» σου, τα ξυραφάκια πολλαπλών χρήσεων της σειράς Xtreme 3 της Wilkinson Sword που θα αναδείξουν τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθηση που κρύβεις μέσα σου.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved