«Ο Όρκος ΙΙ»: Τρεις λόγοι που θα σε κάνουν να ανυπομονείς για τον δεύτερο κύκλο της σειράς

Άραγε, υπάρχει κάτι που σε κάνει να ανυπομονείς να επιστρέψεις στο σπίτι, έπειτα από μία απαιτητική ημέρα στο γραφείο;

Αλήθεια, ποια είναι η αγαπημένη σου, φθινοπωρινή after work συνήθεια; Ποιο είναι το «ραντεβού» που δεν θέλεις να χάσεις, αμέσως μόλις επιστρέψεις στο σπίτι και καθίσεις αναπαυτικά στον καναπέ σου; Άραγε, υπάρχει κάτι που σε κάνει να ανυπομονείς να επιστρέψεις στο σπίτι, έπειτα από μία απαιτητική ημέρα στο γραφείο;

Κακά τα ψέματα. Υπάρχει μία απάντηση που σου έρχεται πρώτα-πρώτα στο μυαλό, για καθεμία από τις παραπάνω ερωτήσεις και δεν είναι άλλη από την αγαπημένη σου σειρά, εκείνη που «υπόσχεται» να βάλει στην άκρη το στρες από τα απανωτά meeting και να σε μεταφέρει αμέσως σε ένα παράλληλο σύμπαν, γεμάτο αγωνία, μυστήριο και συνεχείς ανατροπές.

Αν την περασμένη σεζόν δεν έχανες το εβδομαδιαίο ραντεβού σου με την ΕΡΤ1, τότε ένα είναι το σίγουρο: Ήδη ανυπομονείς, όσο και εγώ, για την πρεμιέρα της σειράς «ΟΡΚΟΣ ΙΙ», που κατάφερε να σε καθηλώσει καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου κύκλου. Σου έχω ευχάριστα νέα, λοιπόν, διότι από τις 18 Οκτωβρίου και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21.45, ο δεύτερος κύκλος της σειράς, θα μεταδίδεται από την ΕΡΤ1 -και έχεις τρεις πολύ καλούς λόγους για να τον παρακολουθήσεις!

Η μεγάλη επιτυχία της προηγούμενης σεζόν κρατάει το ενδιαφέρον αμείωτο

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved