Σκέφτεσαι να κάνεις τατουάζ; Τρεις λόγοι για να κλείσεις ραντεβού στο Athens Tattoo Studio

Στην «καρδιά» της Αθήνας το τατουάζ των ονείρων σου θα γίνει πραγματικότητα αυτό το καλοκαίρι

Είτε είναι το πρώτο σου, είτε το τρίτο ή ακόμη και το δέκατο, σε ό,τι αφορά στο τατουάζ σου, θέλεις να είσαι σίγουρος ότι το τελικό αποτέλεσμα, θα είναι αυτό που έχεις ονειρευτεί ή ακριβώς εκείνο που σου έχει δείξει ο tattoo artist που θα στο σχεδιάσει.

Αυτή είναι και η λέξη-«κλειδί» σε ό,τι έχει να κάνει με τα τατουάζ, η λέξη εκείνη που θα καθορίσει το πού θα επιλέξεις να κάνεις το τατουάζ σου: Artist. Διότι για να κλείσεις ραντεβού για τατουάζ, πρέπει να είσαι σίγουρος πως το studio που θα επιλέξεις, διαθέτει μία έμπειρη ομάδα ανθρώπων, που έχει μελετήσει το tattoo.

Αυτός είναι ένας από τους λόγους που αξίζει να κλείσεις σήμερα κιόλας το ραντεβού σου στο Athens Tattoo Studio. Τους υπόλοιπους θα τους μάθεις αμέσως!

tattoo1

#1 Βρίσκεται σε έναν επαγγελματικό χώρο στην «καρδιά» της Αθήνας

Δεν χρειάζεται να πας μακριά για να κάνεις το τατουάζ που ονειρεύεσαι. Ακόμη και σήμερα μετά το γραφείο, μπορείς να κάνεις ένα πέρασμα από το Athens Tattoo Studio, για να συζητήσεις με την ομάδα του ό,τι θέλεις για το τατουάζ που θέλεις να αποκτήσεις. Βλέπεις, βρίσκεται σε ένα κεντρικό σημείο της Αθήνας και συγκεκριμένα, στην οδό Ερμού και σε απόσταση «αναπνοής» από την πλατεία Συντάγματος.

tattoo2

#2 Η έμπειρη ομάδα από βραβευμένους επαγγελματίες

Αν θέλεις να αποκτήσεις ένα τατουάζ, όπως ακριβώς το σκέφτεσαι, από τα χέρια ενός βραβευμένου επαγγελματία tattoo artist, τότε όλοι οι δρόμοι σε οδηγούν στο Athens Tattoo Studio. Εκεί, μάλιστα, θα συναντήσεις και επαγγελματίες piercers. Από τον Boss667 ο οποίος ειδικεύεται στο blackwork tattoo, μέχρι τον Area87 που είναι ζωγράφος και απόφοιτος του τμήματος Καλών Τεχνών. Και από τον Ners που είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στον τομέα της Αρχιτεκτονικής, μέχρι τον Special K61 από τη Σχολή Καλών Τεχνών με εξειδίκευση στη Γλυπτική, την Chinara Klu η οποία είναι μία παθιασμένη επαγγελματίας piercer, τον Pablito που ειδικεύεται στις custom γραμματοσειρές, τον Monk.ro7 που ειδικεύεται στον μικρορεαλισμό, το dotting και τα τατουάζ με λεπτές γραμμές και σουρεαλιστικά σχέδια, τον Din που αγαπά τα στοιχεία dark realism, τη Geli που ειδικεύεται στο minimal linework και τον Out of Prison που ειδικεύεται στα τατουάζ cartoon με λεπτές γραμμές! Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα του Athens Tattoo Studio είναι πραγματικά «δυνατή»!

tattoo3

#3 Τα πιο ιδιαίτερα σχέδια στην καλύτερη ποιότητα

Φυσικά, τα σχέδια των τατουάζ που μπορείς να κάνεις και οι επιλογές που έχεις στη διάθεσή σου, είναι λόγοι που καθορίζουν το πού θα επιλέξεις να αποκτήσεις το πρώτο ή το επόμενο τατουάζ σου. Αν ψάχνεις, λοιπόν, για μοναδικά σχέδια στην καλύτερη ποιότητα, για ιδιαίτερα στυλ και ιδέες, κλείσε ένα ραντεβού στο Athens Tattoo Studio -και θα μας θυμηθείς!

tattoo4

Τι περιμένεις, λοιπόν; Επισκέψου το Athens Tattoo Studio για να ζήσεις μία μοναδική εμπειρία και να κάνεις το τατουάζ των ονείρων σου πραγματικότητα ή να αποκτήσεις ένα ιδιαίτερο piercing, για look που ξεχωρίζουν. Διότι εκτός από εξειδικευμένους tattoo artists, στο Athens Tattoo Studio θα βρεις και επαγγελματίες piercers!

Περισσότερες πληροφορίες:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved