Ξενερώνεις και εσύ με τις υπερβολικές «ζουζουνιές» στη σχέση σου;

Μία εντελώς υποκειμενική ανάλυση που όμως στηρίζεται σε αντικειμενικά δεδομένα.

Το σεξ είναι πολύ περίεργο πράγμα για τον καθένα, αυτό το ξέρουμε όλοι πολύ καλά. Τα γούστα που έχει ο καθένας από εμάς στον έρωτα είναι τόσα πολλά και τόσο περίεργα που τελικά, κάποια από αυτά, ίσως και να παίρνουν συγχωροχάρτι. Δεν γίνεται να βγάλεις άκρη. Ένα όμως πράγμα που -σχεδόν- όλοι οι άντρες έχουν κοινό είναι η σιχαμάρα που νιώθουν όταν συνειδητοποιούν πόσο «ζουζουνιάρα» είναι η νέα τους γνωριμία. Και η αλήθεια είναι πως αυτό δεν μπορείς να το ξέρεις από την αρχή. Ο «ζουζουνοϊός» ή αλλιώς η «ζουζουνοκατάρα» είναι κάτι που οι γυναίκες, όσες τηνέχουν, μπορούν και το κρύβουν καλά. Βέβαια αυτές μπορεί να νομίζουν πως εμάς μας αρέσουν τα ζουζουνίσματα και τα σάλια, έλα όμως που εμείς απλά δεν τα αντέχουμε ούτε λεπτό. Έστω κι ένα ξώφαλτσο ζουζούνισμα να βγει από το στόμα της, η λίμπιντο μας γίνεται τουρσί αυτομάτως. Δύσκολη περίπτωση λοιπόν.

 

 

Τελικά το σεξ κρύβει κινδύνους που δεν τους είχες φανταστεί ποτέ

Ξεκινάμε λοιπόν από την αρχή, έτσι για να είσαι και λίγο υποψιασμένος σε περίπτωση που είσαι φρέσκος και δεν έχει εμπειρία με κρυφοζουζουνιάρες. Πες πως βγαίνεις ραντεβού λοιπόν με κάποια που δεν την γνωρίζεις καλά (το ζουζούνισμα-νέμεση κρύβεται καλά), πάτε σε ένα μπαρ και πίνετε τα ποτάκια σας. Κάπου εκεί λοιπόν εσύ θα πρέπει να «ανοίξεις» το ζουζουνοραντάρ σου και να είσαι έτοιμος για τις ενδείξεις. Και εδώ είναι το βασικό. Να έχεις μάτια και αυτιά ανοιχτά.

 

MV5BMTYyOTI5MzM4M15BMl5BanBnXkFtZTcwOTY2NjQ0NA. V1

 

Ποιες είναι όμως οι ενδείξεις μίας ζουζουνιάρα;. Για αρχή πρέπει να γνωρίζεις λίγο το παρελθόν της, οπότε ξεκίνα να ρωτάς. Αν έχει πάει σε ιδιωτικό σχολείο και δεν έχει ιδέα από δημόσιο ελληνικό εκπαιδευτήριο, αν οι γονείς της την είχαν πάντα στα όπα, όπα ή αν έχει πολλές αδερφές, τότε κατά 90 τις εκατό θα είναι κρυφοζουζουνιάρα. Αυτά είναι τα βασικά, υπάρχουν όμως και πιο κρυμμένες ενδείξεις.

Το να έχεις μία ζουζουνιάρα γυναίκα μπορεί να είναι πολύ προβληματικό. Δες στο κρεβάτι τι γίνεται. Εκεί που είσαι έτοιμος να ορμήξεις σαν ταύρος, σου πετάει ένα "αχ ναι κουνουπιδάκι μου" και σου γίνεται το εργαλείο σαν μαραμένη λαδόκολλα. Το ζουζούνισμα στο σεξ είναι ένα τεράστιο λάθος της ανθρωπότητας, κάτι που δεν θέλουμε μέσα στα σπίτια μας, το ζουζούνισμα πρέπει να απαγορευτεί διά ροπάλου. Επίσης πόσες φορές δεν σε έχει ξεφτιλίσει κάποια ζουζουνιάρα γκόμενα που μπορεί να τραβιόσουν, όταν μπροστά στους φίλους σου εξαπολύει κάτι επικά "αρκουδάκι μου" ή κάτι εμβόλιμα "καροτάκι μου σε λατρεύω, χιχιχι"; Για να αποφύγει όμως κάτι τέτοιες δυσάρεστες φάσεις πρέπει να είσαι αυστηρός στην επιλογή σου, ειδικά στα πρώτα ραντεβού, εκεί κρίνονται πολλά για το μέλλον σου σαν αντι-ζουζουνιστής.

Τα 10 πρώτα πράγματα που θα προσέξει πάνω σου μία γυναίκα

Πως να το κάνουμε, δεν μας αρέσουν τα ζουζουνίσματα. Μας «πέφτει». Και ειδικά όταν τα ξαφνικά και εμβόλιμα ζουζουνίσματα πέφτουν εν ώρα «αιχμής», δηλαδή, στο σεξ. Να πάμε όμως πάλι στις ενδείξεις μας.

 

 
 

Μία άλλη, πιο υπόγεια ένδειξη, είναι αν είναι αυτοδημιούργητη ή όχι. Αν έχει την δική της επιχείρηση, μάλλον δεν θα είναι ζουζουνιάρα, αν κατάγεται π.χ. από την Κάτω Πηγάδα Αιτωλοακαρνανίας, πολύ δύσκολα θα είναι ζουζουνιάρα (και πόσο μάλλον αν έχει αδέρφια βοσκούς), αν όμως κατάγεται από το Χαλάνδρι και έχει άλλες δύο αδερφές, πήγε σχολείο στο Κολλέγιο Αθηνών, είναι αρχιτέκτονας σε γνωστό γραφείο, αγαπάει τα πομεράνιαν και συνηθίζει να φοράει όλες τις αποχρώσεις του ροζ, ε τότε φίλε μου, καλή τύχη. Έπεσες σε ζουζουνοσβατζενέγκερ.

Εκεί τώρα είτε τρέχεις να φύγεις σαν λαγός μόλις πάει τουαλέτα, είτε κάθεσαι και το παίζεις ψύχραιμος και μόλις τελειώσει το ποτό λες μία δικαιολογία και την κάνεις, αλλάζεις αριθμό και δεν ξαναασχολείσαι μαζί της για κανένα λόγο.  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved