Τι είναι αυτό που οδηγεί την ερωτική σου σχέση στην απιστία;

Κι όμως είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο.

Οκτώ στους δέκα  άνδρες  και έξι στις δέκα γυναίκες  απατούν το σύντροφό τους στη διάρκεια του γάμου και των μόνιμων δεσμών, ενώ ακόμη και στη χώρα μας ένα στα δύο ζευγάρια οδηγείται στο διαζύγιο, ακόμη και μόλις έξι μήνες μετά το γάμο.

Είναι πολλά όλα αυτά που οδηγούν στην απιστία, η οποία κάποια στιγμή θα προκύψει όχι ως αιτία ή λόγος χωρισμού, αλλά ως φυσική συνέχεια- σαν ξέσπασμα- κακών καταστάσεων που μόνοι μας προκαλέσαμε. Και άρα μπορούμε να αποτρέψουμε, αν θέλουμε πραγματικά (απαραίτητη προϋπόθεση).

 

 

Τα ζευγάρια ξεκινώντας την κοινή τους ζωή απολαμβάνουν αυθόρμητα το σεξ σχεδόν καθημερινά και ισχυρίζονται ότι αυτό θα κρατήσει για πολλά χρόνια.

Όταν το θέμα της απιστίας φτάνει στις συζητήσεις μας, τις περισσότερες φορές έχουμε στο μυαλό μας τους άντρες ως «δράστες» περισσότερο απ’ ότι τις γυναίκες. Γι’ αυτό, μάλλον, φταίει η εντύπωση που λέει ότι οι άντρες αναζητούν την επιβεβαίωση του αντίθετου φύλου περισσότερο απ’ ότι οι γυναίκες.

 

 
 

Η ερωτική επαφή και η σεξουαλική ταύτιση είναι η ενέργεια που τροφοδοτεί δύο ανθρώπους να φτάσουν στο γάμο και την ευτυχία.

Αυτό όμως που αναρωτιέται μεγάλο μέρος του πληθυσμού είναι το γιατί οι γυναίκες μπορεί να απιστήσουν, με θεραπευτές, ψυχολόγους και συμβούλους σχέσεων να έχουν πολλές και τελείως διαφορετικές μεταξύ τους απόψεις.

 

 
 

Η αλήθεια όμως είναι ότι και τα δύο φύλλα απατούν και αυτό δεν είναι κάτι που διαπιστώθηκε τώρα. Αυτό δυστυχώς διαρκεί πολύ λίγο. Μάλιστα  η γνωστή φράση εφτά χρόνια φαγούρα επιβεβαιώνεται πολύ συχνά  γιατί η σεξουαλική απιστία κτυπά κόκκινο  σε ζευγάρια που είναι μαζί για μεγάλο διάστημα, όπως έδειξε έρευνα του  Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών. Τι οδηγεί όμως τους άνδρες στην απιστία;

Υπάρχουν κάποιες εξίσου ή πιο δραστικές συμπεριφορές με τις οποίες μπορείς να σαμποτάρεις και εντέλει να καταστρέψεις ολοσχερώς το δέσιμο με την αγαπημένη σου.

Δες τι πρέπει να κάνεις για να αποφύγεις τη απιστία:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved