Κάνεις οικονομία στη θέρμανση; Βάλε στο σπίτι σου έναν αφυγραντήρα!

Ένας συντάκτης γράφει για την καλύτερη αγορά που έκανε στη ζωή του και τον νέο του «σύμμαχο» για τον φετινό χειμώνα

Γράφει ο Κώστας Χρήστου

Έχω κλείσει περίπου έναν χρόνο από τότε που μετακόμισα στο νέο μου διαμέρισμα. Είμαι στον έκτο όροφο, έχω υπέροχη θέα, αλλά εξαρχής έφαγα δύο μεγάλα σοκ που μου χαλούσαν την ημέρα, όποτε γύριζα από το γραφείο: Τους λογαριασμούς του ρεύματος και την υγρασία στα παράθυρα και στους διπλανούς τοίχους. Για κάποιον που μένει μόνος του, που του αρέσει το σπίτι του και να απολαμβάνει στιγμές μέσα σε αυτό, είναι μεγάλο πρόβλημα. Έτσι δεν είναι;

Και μπορεί εσάς να σας αρέσει να βρίσκεστε με ένα αντιμουχλικό σπρέι και μία σόμπα αγκαλιά, αλλά έτσι δεν βοηθάς ούτε τα πνευμόνια σου, ούτε και τον λογαριασμό του ρεύματος.

Για τους αφυγραντήρες άκουγα καιρό, λοιπόν, αλλά για να είμαι ειλικρινής νόμιζα πως όλα αυτά είναι υπερβολές. Σκεφτόμουν «άλλη μία δικαιολογία για να μου πάρουν τα λεφτά» και η αλήθεια είναι πως ακόμη και τη στιγμή που τον αγόραζα, είχα τις αμφιβολίες μου. Ώσπου ένας νέος, φανταστικός κόσμος άνοιξε για μένα.

Ο αφυγραντήρας Inventor που αγόρασα πρόσφατα, λοιπόν, είναι πλέον must. Γιατί; Διότι ως σπιτόγατος -και μπαμπάς ενός κανονικού γάτου- και μένοντας σε ένα όχι και τόσο σύγχρονο διαμέρισμα στην Αθήνα, παλεύω συχνά με την υγρασία. Και σίγουρα, δεν θέλω να την αισθάνομαι όταν παίζω games στην κονσόλα μου και κυρίως, όταν περιμένω φίλους στο σπίτι για ταινίες και άραγμα με ποτό!

Οπότε για να εξαφανίσω τους ενδοιασμούς οποιουδήποτε μπαίνει σε δεύτερες σκέψεις, ο αφυγραντήρας Inventor είναι απλά ο «σύμμαχος» που δεν γνώριζες ότι χρειάζεσαι. Βλέπεις, η υγρασία κάνει το κρύο μέσα στο σπίτι ακόμη χειρότερο. Το κάνει διαπεραστικό και το νιώθεις στα κόκαλά σου. Αυτό αποτελεί παρελθόν με την Inventor και το σύστημα Flash Dry. Πρόκειται για μία σειρά από έξυπνες λειτουργίες, όπως η έξυπνη αφύγρανση, η αυτόματη λειτουργία ανεμιστήρα και το Wi-Fi, που πετυχαίνουν άμεσα την τέλεια ατμόσφαιρα στο σπίτι σου, απομακρύνοντας την υγρασία και μειώνοντας συγχρόνως το κόστος για τη θέρμανσή του. Με την απομάκρυνση της υγρασίας, η θερμότητα παραμένει μέσα στο σπίτι και δεν χρειάζεται να υπερχρεώνεις τις κιλοβατώρες, φουσκώνοντας το λογαριασμό του ρεύματος.

Επίσης, σας μίλησα για τον γάτο μου σωστά; Αν είστε και εσείς ιδιοκτήτες κατοικίδιου, θα βρείτε την υγειά σας με τον ενσωματωμένο ιονιστή που έχει η σειρά Comfort της Inventor. O ιονιστής θα κάνει τον αέρα πραγματικά καθαρό. Θα εξαφανίσει από την ατμόσφαιρα του σπιτιού ρύπους, σκόνη, τρίχες από το ζωάκι και ειδικότερα οσμές που προκαλούν αλλεργίες και δυσκολία στην αναπνοή.

Και να σας πω και κάτι; Αυτό το τελευταίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό, γιατί εκτός από θέμα βολής, η ποιότητα του αέρα που αναπνέουμε είναι και θέμα υγείας. Αξίζει, επίσης, να πούμε για το πόσο αθόρυβοι είναι οι αφυγραντήρες της Inventor και ότι μπορούμε να ρυθμίζουμε την κάθε λειτουργία τους με ένα πάτημα στο κινητό -να ‘ναι καλά το Wi-Fi!

To σπίτι μας είναι το καταφύγιό μας και το πώς το φαντάζεται ο καθένας, είναι θέμα προτίμησης. Αλλά όλοι μας θέλουμε σίγουρα, να είναι το σπίτι μας ζεστό, χωρίς υγρασία και ανεπιθύμητες οσμές χωρίς, ωστόσο, να υπερφορτώνουμε το λογαριασμό του ρεύματος -ειδικά αυτές τις ημέρες. Ο «σύμμαχός» σου, είναι ξεκάθαρα ο αφυγραντήρας Inventor. Θα τον εκτιμήσεις με το πρώτο πάτημα του κουμπιού!

Πηγή: Newsbomb.gr



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved