Στον κόσμο του The Walking Dead ποιον ήρωα θα εμπιστευόσουν για την επιβίωσή σου;

Φαντάσου ότι ξυπνάς ένα πρωί στο κρεβάτι σου και ανακαλύπτεις πως η ανθρωπότητα έχει χωριστεί σε δύο στρατόπεδα, δηλαδή σε ανθρώπους όπως εσύ και σε αιμοδιψή ζόμπι, τα οποία κυνηγούν με λαχτάρα τη λεία τους, δηλαδή οτιδήποτε ζωντανό. Ποιος πιστεύεις πως θα ήταν το κατάλληλο πρόσωπο να εμπιστευτείς για την επιβίωσή σου;

Αν τα πρώτα πρόσωπα που σου έρχονται στο μυαλό είναι οι κολλητοί σου, καλύτερα να ξανασκεφτείς την απάντηση. Διότι πόσοι από αυτούς πιστεύεις πως θα ήταν ικανοί να αντιμετωπίσουν μία πεινασμένη στρατιά από walkers, οι οποίοι θα έκαναν τα πάντα για λίγη σάρκα; Ας είμαστε ειλικρινείς. Δεν είμαστε Rick Grimes, Daryl Dixon και Carol Peletier

Βλέπεις, αν εμείς αποτελούσαμε μέρος της ομάδας των επιζώντων που τελικά κατάφεραν να φτάσουν έως το μεγάλο φινάλε της 11ης σεζόν του The Walking Dead, το οποίο θα προβληθεί στο FOX τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου στις 22.40, θα θέλαμε σίγουρα έναν από αυτούς τους τρεις χαρακτήρες στο πλευρό μας.

Την πολυμήχανη και ακούραστη δύναμη που λέγεται Carol Peletier

Η Carol Peletier, την οποία υποδύεται η βραβευμένη ηθοποιός Melissa McBride, είναι ο χαρακτήρας που έχει παρουσιάσει τη μεγαλύτερη εξέλιξη στη σειρά. Στην αρχή συστήθηκε στο κοινό ως μία κακοποιημένη, παθητική και εξαρτημένη σύζυγος, η οποία μετά την αποκάλυψη έχασε την οικογένειά της, αλλά άρχισε σταδιακά να αναγνωρίζει τη δύναμή της. Κάπως έτσι, από ταπεινή νοικοκυρά μεταμορφώθηκε σε μία αυστηρή, πολυμήχανη «Queen», η οποία τόλμησε να πάρει τις πιο δύσκολες αποφάσεις και να κάνει πράξη όσα οι άλλοι δίσταζαν να αντιμετωπίσουν. Θα τη θέλαμε σίγουρα στην ομάδα μας, σε μία post-apocalyptic πραγματικότητα, καθώς έχει αποδείξει πως είναι ικανή να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της, ακόμη και να σκοτώσει τη μικρή προστατευόμενή της, Lizzie, αρκεί να ξέρει πως το κάνει για το κοινό καλό.

rp2

Το πιστό, «δεξί» χέρι που λέγεται Daryl Dixon και χρειάζεται κάθε ομάδα

Τι είναι αυτό που μας έκανε να αγαπήσουμε τον Daryl Dixon τα τελευταία 12 χρόνια; Το γεγονός πως στο πρόσωπό του συγκεκριμένου χαρακτήρα, τον οποίο υποδύεται ο ταλαντούχος Norman Reedus, σκιαγραφείται το βαθύτερο νόημα της λέξης «brotherhood». Στην αρχή ήταν ένας οξύθυμος, παρορμητικός τύπος όμως, καθώς το «κουβάρι» της ιστορία ξετυλιγόταν, εξελίχθηκε σε έναν ικανό μαχητή, έναν πιστό σύντροφο, πατριό και φίλο, ο οποίος απαρνήθηκε τη θέση του ηγέτη και κατέληξε να ζει μόνος στο δάσος, αναζητώντας το νεκρό σώμα του κολλητού του Rick Grimes. Τον θέλουμε οπωσδήποτε στο πλευρό μας, όχι μόνο επειδή περιφρονεί τις θέσεις εξουσίας και είναι ορκισμένος dog lover, αλλά διότι με την πορεία του στο The Walking Dead έχει αποδείξει πως διαθέτει μοναδικές ικανότητες επιβίωσης, πως είναι ένας έμπιστος συνοδοιπόρος στον οποίο μπορούμε να εμπιστευτούμε τη ζωή μας, δίχως δεύτερη σκέψη.

rp3

Τον ηγέτη που λέγεται Rick Grimes και μπορεί να σώσει την ανθρωπότητα

O κεντρικός ήρωας του The Walking Dead, Rick Grimes, τον οποίο υποδύεται ο Andrew Lincoln, αποτελεί μία αρχηγική φυσιογνωμία που αναμφίβολα μας εμπνέει εμπιστοσύνη. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως από εκείνον ξεκίνησε αυτό το post-apocalyptic έπος, το οποίο θα ολοκληρωθεί στις 21 Νοεμβρίου στο FOX. Η αστείρευτη δύναμη ψυχής, οι αδιαμφισβήτητες ηγετικές του ικανότητες, ο τρόπος με τον οποίο κατορθώνει να συντονίζει τους συντρόφους του, οι ειρηνικές και δημοκρατικές προθέσεις του, τον καθιστούν ένα πρόσωπο «κλειδί», ένα αναπόσπαστο κομμάτι από μία ομάδα που αγωνίζεται για την επιβίωσή της. Θα τον θέλαμε οπωσδήποτε στην ομάδα μας, διότι είναι βέβαιο πως δίχως εκείνον, η ανθρωπότητα θα αφανιζόταν την αμέσως επόμενη μέρα μετά την αποκάλυψη -και μαζί της και εμείς. Ωστόσο, η γνήσια ανθρωπιά και η καλοσύνη του ήταν τα δύο βασικά στοιχεία που αγαπήσαμε σε αυτόν, ενώ ακόμη και σήμερα μας κάνουν να ελπίζουμε σε μία εμφάνισή του στο φινάλε της σειράς.

rp4

Άραγε η παραγωγή του The Walking Dead θα χαρίσει στο κοινό της σειράς ένα σύντομο πέρασμα του Rick Grimes; Για να μάθουμε την απάντηση, θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου στις 22.40, διότι τότε θα προβληθεί στο FOX το τελευταίο επεισόδιο της πιο αγαπημένης post-apocalyptic σειράς!

Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου στις 22.40, το τελευταίο επεισόδιο The Walking Dead θα προβληθεί αποκλειστικά στο FOX, λιγότερο από 24 ώρες μετά την προβολή στην Αμερική! Το FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved