Netflix Τι είναι η «γκρι πέτρα» που θα σε σώσει από τους τοξικούς ανθρώπους;

Καιρός να την υιοθετήσεις ώστε να σώσεις τον εαυτό σου από το χειρότερο είδος που κυκλοφορεί εκεί έξω.

Το να αντιμετωπίσεις τοξικούς ανθρώπους είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να σου συμβεί. Μπορεί να τους συναντήσεις σε ερωτικές, φιλικές ή και επαγγελματικές σχέσεις. Επηρεάζουν αρνητικά την ψυχολογία μας και μας γεμίζουν ενοχές. Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να τους αποφύγεις είναι η μέθοδος της «γκρι πέτρας». Όπως ακριβώς μία γκρι πέτρα δεν τραβάει την προσοχή, έτσι και εσύ θα καταφέρεις να μείνεις εκτός του ραντάρ τους. Το να δείχνεις απρόθυμος και αδιάφορος για κάθε είδους συναναστροφή θα σε βγάλουν από το πεδίο της τοξικότητάς τους.

Πώς θα το καταφέρεις αυτό;

 

 

Μην τους δίνεις προσοχή

Οι νάρκισσοι θέλουν να είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Αν δεν δείξεις ενδιαφέρον για εκείνους, τότε θα ψάξουν να το βρουν αλλούν. Μην ασχολείσαι με την προσωπική τους ζωή ή με οτιδήποτε άλλο πέρα από τα αναγκαία. Κράτησε μία σχέση σε τυπικό επίπεδο.

Μην τους λες τα προσωπικά σου

Το να δίνεις πληροφορίες και στοιχεία για την προσωπική σου ζωή, θα φέρει αρνητικές επιπτώσεις. Θα του δώσεις δύναμη και τη δυνατότητα να παρεμβαίνει στη ζωή σου. Μάλιστα κάποιες από αυτές τις πληροφορίες, θα χρησιμοποιήσει για να σε βλάψει.

 

 

Απέφυγε την οπτική επαφή

Η γλώσσα του σώματος παίζει αρκετά σημαντικό ρόλο στη ζωή μας. Είναι το βασικότερο σε κάθε είδους επικοινωνία και πρέπει να την χρησιμοποιείς σωστά. Η άμεση οπτική επαφή είναι η σημαντικότερη και φρόντισε να την περιορίσεις, στέλνοντας το μήνυμα πως δεν ενδιαφέρεσαι για την περίπτωσή του.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved