Netflix Είσαι ντροπαλός; Έτσι θα της δείξεις ότι σου αρέσει

4 απλοί τρόποι για να μην κάνεις τα μάγουλά σου να κοκκινίζουν από ντροπή.

Πώς θα καταφέρεις να φλερτάρεις μία κοπέλα που σου αρέσει παρότι είσαι ντροπαλός; Πώς θα βρεις εκείνο το θάρρος ώστε να καταφέρεις να την πεις όλα εκείνα που αισθάνεσαι με κομψό τρόπο χωρίς να φας τα μούτρα σου; Υπάρχουν 4 απλοί τρόποι που αν τους υιοθετήσεις, όλα θα πάνε καλύτερα. Και ακόμη κι αν φας την χυλόπιτα, μέσα στο παιχνίδι του φλερτ είναι κι αυτό. Προχωράς για την επόμενη.

Δώσε βάση στην εμφάνισή σου

Το κλειδί βρίσκεται στην αυτοπεποίθηση. Αν προσέξεις την εξωτερική σου εμφάνιση, όλα γίνονται καλύτερα. Δείχνεις πιο δυναμικός και άνετος. Επίσης η πρώτη εντύπωση είναι πολύ σημαντική, οπότε φρόντισε να κάνεις μια καλή αρχή.

 

 

Κάνε φιλίες με άλλες γυναίκες

Θα σε βοηθήσει ώστε να μην φοβάσαι το άλλο φύλο και να μάθεις να επικοινωνείς με τις άλλες γυναίκες. Θα εξοικιωθείς και οι φίλες γυναίκες σου θα σου αποκαλύψουν μυστικά που ποτέ δεν θα γνώριζες.

Η μόνη προπόνηση που θα σε κάνει πρωταθλητή στο κρεβάτι

Μην φοβάσαι τα κομπλιμέντα

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μη γοητεύεται από τα κομπλιμέντα. Οπότε φρόντισε να της λες ότι πραγματικά νιώθεις για εκείνη και ότι πραγματικά πιστεύεις ότι σου αρέσει πάνω της. Δεν πρέπει να την λούζεις με κομπλιμέντα γιατί καταντάει κουραστικό αλλά θέλει μέτρο.

 

 

Τα μάτια λένε την αλήθεια

Κοίταζέ την στα μάτια. Είναι δύσκολο όταν είμαστε ντροπαλοί αλλά όταν την κοιτάζεις στα μάτια εκπέμπεις αυτοπεποίθηση. Επίσης η επικοινωνία με τα μάτια είναι πολλές φορές πιο σημαντική και από εκείνη με τα λόγια.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved