associated press Influencer κατηγορεί τον LeBron James για φλερτ και τρώει τάπα από το διαδίκτυο

Προσπάθησε να κερδίσει δημοσιότητα αλλά η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική.

Είσαι γυναίκα, είσαι εντυπωσιακή, ανοίγεις τα DM σου στο Instagram και βρίσκεις μήνυμα από ανδρικό προφίλ που θέλει να φλερτάρει. Συνήθως όχι με τον πιο κομψό τρόπο. Υπάρχει μία πλειοψηφία ανδρών που θεωρεί ότι το μυστικό για την επιτυχία στο διαδικτυακό φλερτ βρίσκεται στο να στείλει μία dick pic. Χμ, μάντεψε. ΟΧΙ. Το διαδικτυακό φλερτ καταλήγει ενοχλητικό τις περισσότερες φορές. Μάλιστα οι γυναίκες έχουν πολλές τέτοιες ιστορίες να σου οδηγηθούν. Ιστορίες που φαινομενικά φαίνονται αθώες αλλά στην πραγματικότητα καταλήγουν σε παρενόχληση.

Τι γίνεται όμως όταν μία γυναίκα επιθυμεί να εκμεταλλευτεί αυτή την κατάσταση ώστε να τονώσει τη ματαιοδοξία της και ν’ ανεβάσει τις μετοχές της σε αυτόν τον ηλεκτρονικό κόσμο; Σε αυτήν την προσομοίωση της πραγματικότητας που έχει την ικανότητα μέσω του αλγορίθμου να εκτοξεύει καριέρες ή να συνθλίβει προσωπικότητες; Τότε οδηγείται σχεδόν στην παράνοια.

 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η κυρία Just Ghazal. Μία πανέμορφη κοπέλα με 101.000 ακόλουθους, η οποία δηλώνει influencer στο επάγγελμα. Το κορίτσι άφησε να εννοηθεί πως ο LeBron James την... φλέρταρε, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Κάθε μέρα και ένας νέος ράπερ ή αθλητής επιμένει ενοχλητικά. Από μένα είναι όχι». Αντιγράφοντας και αλλάζοντας λίγο την φράση που έκανε διάσημη στην Ελλάδα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Just Ghazal ανέφερε πως έριξε άκυρο σ’ έναν από τους σπουδαιότερους αθλητές του πλανήτη. 

Βέβαια η πραγματικότητα είναι λίίίίγο διαφορετική. Στην πραγματικότητα ο LeBron δεν τη φλέρταρε ποτέ. Δεν της έστειλε ούτε καν. Απλώς τόλμησε να δει το story της στο Instagram, κάτι που το παραδέχτηκε και η ίδια. Κάπου εκεί οι χρήστες του διαδικτύου άρχισαν να την δικάζουν:

«Η τύπισσα αντέδρασε λες και της έστειλε κάποιο προσωπικό μήνυμα. Ούτε να δεις το story κάποιου δεν μπορείς πλέον χωρίς να σε κατηγορήσουν»

«Το να θες να τραβήξεις την προσοχή είναι το νέο νόμισμα. Κάποιες πιστεύουν πως επειδή τις είδες σε ένα ανοιχτό μέσο κοινωνικής δικτύωσης πως τις θέλεις. Παρακαλώ, πατήστε στο χορτάρι, βγείτε στον ήλιο και κάντε φωτοσύνθεση».

 

 

Παραπάνω δύο από τα χαρακτηριστικά σχόλια. Σε μια εποχή που η σεξουαλική παρενόχληση είναι μάστιγα, υπάρχουν κορίτσια που δημιουργούν φανταστικές ιστορίες με μοναδικό γνώμονα το να εκτοξεύσουν τη δημοφιλία τους. Η χειραφέτηση δεν περνάει μέσα από ιστορίες εντυπωσιασμού αλλά από ουσιαστικές πράξεις συλλήβδην της κοινωνίας. Αξίζει να σημειωθεί πως ο LeBron James δεν έχει απασχολήσει ποτέ τα ΜΜΕ με τέτοιες ιστορίες και παραμένει προσηλωμένος στην οικογένειά του.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved