Πώς θα αποκτήσεις αυτοπεποίθηση για να μην τρέμεις κάθε φορά που φλερτάρεις

Συμβουλές για να ξεπεράσεις τους φόβους σου απέναντι στο κορίτσι που σε γοητεύει.

Η αυτοπεποίθηση είναι το κλειδί για να κατακτήσεις τους στόχους σου. Είτε αυτοί είναι επαγγελματικοί, είτε προσωπικοί. Μάλιστα αναφορικά με το παιχνίδι του φλερτ, η αυτοπεποίθηση παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο. Πιο σημαντικό και από μία όμορφη εξωτερική εμφάνιση, πιο σημαντικό και απ’ όσα χρήματα διαθέτεις στο πορτοφόλι σου. Το μυστικό βρίσκεται στην αυτοπεποίθηση. Αλλά πώς θα την αποκτήσεις; Υπάρχουν συμβουλές και μυστικά που οφείλεις να γνωρίζεις και όλα θα γίνουν καλύτερα.

 

Καταπολέμησε τις ανασφάλειές σου

Μάθε να καταπολεμάς τις ανασφάλειες και τους φόβους σου. Αν φοβάσαι τα ύψη, δοκίμασε να κάνεις μαθήματα αναρρίχησης ή αν έχεις άγχος δημόσιας ομιλίας διάβασε για τεχνικές επικοινωνίας και κάνε εξάσκηση σε αυτές. Επίσης το να ξεκινήσεις την γυμναστική θα σε βοηθήσει καθώς οι ενδορφίνες και τα υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης θα βελτιώσουν την πνευματική σου υγεία. Επίσης η αυξημένη μυϊκή μάζα θα κάνει το σώμα σου πιο ελκυστικό στις γυναίκες.

 

 

Εξασκήσου σε γυναίκες που δεν σου αρέσουν

Απευθύνσου σε γυναίκες που δε σου αρέσουν εξωτερικά. Αν δεν υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον στην όλη διαδικασία από τη μεριά σου, θα είναι ευκολότερο για εσένα να χαλαρώσεις και να δείξεις τον πραγματικό σου εαυτό. Χωρίς φόβο μπορέσεις να δουλέψεις τις επικοινωνιακές σου ικανότητες.

Πώς θα αποκτήσεις την αυθεντική ανδρική αυτοπεποίθηση;

Αποδέξου την απόρριψη

Η απόρριψη δεν είναι κάτι που επιθυμούμε αλλά αυτό δε σημαίνει πως είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να σου συμβεί. Ένας άντρας με πραγματική αυτοπεποίθηση ακόμα κι αν κάνει κίνηση προς μία γυναίκα και απορριφθεί, θα απομακρυνθεί και θα ξαναπροσπαθήσει μία άλλη φορά με κάποια διαφορετική. Μάθε να υπολογίζεις την αναλογία μεταξύ των επιτυχιών σου και των απορρίψεων.

 

 

Επικοινωνία

Κάνε εξάσκηση στο να ξεκινάς συζητήσεις με όλους και για τα πάντα, χωρίς απαραίτητα να έχεις ερωτική πρόθεση.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved