Ποιοι είναι οι πραγματικοί λόγοι που δεν έχεις κοπέλα

Είσαι single. Δεν είναι κακό αλλά υπάρχει αιτία για την μοναξιά σου.

Το να είσαι single δεν είναι καθόλου κακό. Είναι μία συνθήκη που δείχνει ωριμότητα, εφόσον γνωρίζεις τι θέλεις από τη ζωή σου και από τις σχέσεις σου. Η μοναξιά δεν είναι τόσο τρομακτική και όλοι μας χρειαζόμαστε κάποια διαλείμματα από σχέσεις, ώστε να χαλαρώσουμε, να καθαρίσουμε το μυαλό μας και να δούμε τι πραγματικά θέλουμε από τη ζωή μας.

 

 

Ωστόσο αν έχεις περάσει αρκετό καιρό μόνος και θέλεις να μπεις στο παιχνίδι του φλερτ και φυσικά της σχέσης, οφείλεις να γνωρίζεις κάποια πράγματα. Οφείλεις να μάθεις για όλα εκείνα που κάνεις λάθος και επενδύεις χρόνο στα μη σωστά πρόσωπα. Σύμφωνα με την ψυχολόγο Roxy Zarrabi, υπάρχουν κάποιες συνήθειες που μπορεί να σαμποτάρουν την ερωτική μας ζωή, αλλά μπορούμε να τα αναγνωρίσουμε, να τα δουλέψουμε και να τα αποφύγουμε.

Όταν μένει στάσιμη η σχέση σου και εσύ βλέπεις μπροστά σου μόνο «προκλήσεις»

Πρόκειται για πέντε πραγματάκια που οφείλουμε να θέσουμε ως προτεραιότητες στην ανεύρεση συντρόφου και παρότι στην αρχή θα μας ξενίσουν λίγο, στο τέλος της διαδρομής θα κατανοήσουμε πως είναι για το καλό μας.

 

 

Πρώτον οφείλεις να γνωρίζεις τι ψάχνεις σ’ ένα άτομο και τι δε θα ανεχόσουν. Δεύτερον σκέψου πως αισθάνεσαι όταν δεν είσαι με το άτομο με το οποίο βγαίνεις. Τρίτον μην εστιάζεις στο μέλλον αλλά στο παρόν, τέταρτον μην έχεις ως δεδομένο πως ο άλλος έχει την ίδια γνώμη για τις σχέσεις με σένα και πέμπτον κάνε από την αρχή ξεκάθαρες τις ανάγκες σου. Αλλιώς μην σπαταλάς χρόνο και ενέργεια χωρίς λόγο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved