Μερικές συμβουλές για τις χειρότερες συμπεριφορές σε μία σχέση.

Οι τοξικές σχέσεις χαρακτηρίζονται από συμπεριφορές ανθρώπων, οι οποίες καταρρακώνουν την αυτοεκτίμηση μας, αποστραγγίζουν την ενέργεια μας και επηρεάζουν αρνητικά την διάθεση μας.

Σε μια τέτοια σχέση, συνήθως κυριαρχεί η ανασφάλεια, ο απόλυτος έλεγχος, και ο εγωκεντρισμός.

Μπορεί απέναντί σας να κάθεται η ιδανική σύντροφος. Να είναι όμορφη, έξυπνη, να έχει χιούμορ, φιλοδοξίες και την οικονομική επιφάνεια που ζητάτε, αλλά είναι πραγματικά αυτή η γυναίκα της ζωής σας;

Εδώ θα δεις μερικές κακές συμπεριφορές που δεν πρέπει να δέχεσαι:

 

 

Πόσο καλά τον ξέρετε για να περάσετε μέρες, μήνες, χρόνια μαζί της; Τα σημάδια τι λένε; Στην περίπτωση που ο τρελός έρωτας καλά κρατεί, τα πράγματα είναι ακόμα θολά και η κρίση δεν είναι αμερόληπτη.

 

 
 

Προσπαθήστε να βγείτε από το ροζ συννεφάκι και δείτε καθαρά τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα αυτού του ανθρώπου.

Παρατηρείστε συμπεριφορές που σας στεναχωρούν και σας προβληματίζουν και έπειτα δείτε εάν μπορείτε να συνεχίσετε μαζί της.

Αναμφίβολα, όσο ερωτευμένος και να είστε μαζί της, υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν πρέπει να τα ανέχεστε μέσα στη σχέση σας. Αξίζετε τα καλύτερα και εάν εκείνη δεν μπορεί να τα δώσει, τότε θα βρεθεί η επόμενη. Ποια είναι, όμως, αυτά τα πράγματα που πρέπει να σας κάνουν να πείτε το οριστικό αντίο στο προβληματικό σας ταίρι;

Για παράδειγμα μία πολύ βασική κακή συμπεριφορά είναι η απιστία.

Ας πάρουμε ως δεδομένο πως όλοι, λίγο πολύ, λέμε ψέματα. Άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο, άλλοι μικρότερα και άλλοι μεγαλύτερα, άλλοι σοβαρότερα και άλλοι αθώα.

 

 
 

Το ζήτημα είναι πως με αυτά τα ψέματα είναι πολύ πιθανό να βλάψουμε τη σχέση μας σε μεγάλο βαθμό. Ας τα πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή.

Είναι λογικό και ανθρώπινο να λέμε ψέματα και αυτό δε μας αμαυρώνει το χαρακτήρα. Είναι η φυσική εξέλιξη του ανθρώπου και υπάρχει προδιάθεση σε όλους μας. Από μικρή η ηλικία, οι άνθρωποι συγχύζουν την αλήθεια με το ψέμα και μέσω της φαντασίας τους ζουν συχνά μέσα σ’ αυτό.

Δες εδώ μερικές από τις τοξικές συμπεριφορές που δεν πρέπει να ανεχτείτε με τίποτα:

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved