You Never Easter Alone: Πώς θα βρεις τις πιο «δυνατές» πασχαλινές προσφορές για τους αγαπημένους σου

Βρισκόμαστε αισίως στην «καρδιά» του Απρίλη και ο χρόνος, μετράει πλέον αντίστροφα για το Πάσχα. Ομολογουμένως, δεν μπορούμε με τίποτα να κρύψουμε την ανυπομονησία μας να χαλαρώσουμε για λίγες ημέρες και κυρίως, να δούμε τα πιο κοντινά μας πρόσωπα και να απολαύσουμε μαζί τους τα πιο νόστιμα, πασχαλινά εδέσματα. Ωστόσο, προτού φτάσουμε στη Μεγάλη Εβδομάδα, υπάρχουν μερικά θέματα που οφείλουμε να λάβουμε υπόψη μας και ένα από αυτά, είναι η λίστα των φετινών πασχαλινών δώρων. Διότι γνωρίζουμε καλά πως Πάσχα στην Ελλάδα, σημαίνει ότι… you never easter alone!

Τι σημαίνουν όλα τα παραπάνω; Πώς είναι σημαντικό να κάνουμε εγκαίρως την έρευνα αγοράς μας και να καταλήξουμε στους παραλήπτες των φετινών μας δώρων, για να ξέρουμε τι θα προσφέρουμε και σε ποιον -πέρα από το βαφτιστήρι μας, το οποίο είναι κάθε Πάσχα, η πρώτη και βασική μας προτεραιότητα.

Σε κάθε περίπτωση, αν δυσκολεύεσαι να οργανώσεις τη λίστα με τα πασχαλινά δώρα που θέλεις να προσφέρεις, σου έχουμε καλά νέα. Διότι για να τους ευχαριστήσεις όλους, χωρίς να χρειαστεί να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη, το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις τώρα, είναι να επισκεφτείς τα καταστήματα INTERSPPORT, αφού έχουν ετοιμάσει για όλους μας μοναδικές προσφορές πασχαλινών δώρων μέχρι τις 3 Μαΐου, προσφορές που είναι βέβαιο πως θα ενθουσιάσουν κάθε παραλήπτη. Συνέχιζε, λοιπόν, να διαβάζεις και θα τα μάθεις όλα.

 

dyo

 

Προετοιμάζοντας το γιορτινό πασχαλινό πακέτο για το βαφτιστήρι μας

Πριν αρχίσουμε να συγκεντρώνουμε τα ονόματα των παραληπτών των δώρων μας, καλό θα ήταν πρώτα να αποφασίσουμε τι θα συμπεριλάβουμε στο γιορτινό «πακέτο» που θα χαρίσουμε στο βαφτιστήρι. Σύμφωνα με την παράδοση, η πασχαλινή λαμπάδα, το σοκολατένιο αβγό και ένα ζευγάρι καινούργια παιδικά παπούτσια είναι οι must προσθήκες. Ωστόσο, κάπου εδώ προκύπτει το εξής ερώτημα: Ποια είναι τα ιδανικά παπούτσια για ένα βαφτιστήρι;

Κακά τα ψέματα. Για τους περισσότερους από εμάς, το βαφτιστήρι μας είναι ένα αξιολάτρευτο, πανέξυπνο πλάσμα, το οποίο μας κάνει να σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο της πατρότητας, οπότε θέλουμε για εκείνο μόνο το καλύτερο -και τίποτα λιγότερο. Συνεπώς, καλό θα ήταν να εμπιστευτούμε ένα brand που γνωρίζουμε και εμπιστευόμαστε εδώ και χρόνια. Αυτός είναι ο λόγος που στη δική μας πασχαλινή λίστα δώρων, θα βρεις φέτος τα ανθεκτικά και διαχρονικά sneakers της Reebok, τα οποία είναι ειδικά κατασκευασμένα ώστε να παρέχουν στα βρέφη και τα παιδιά μοναδική άνεση και ελευθερία κινήσεων. Στα φυσικά καταστήματα INTERSPORT, καθώς και στο e-shop, λοιπόν, μπορούμε να επιλέξουμε τώρα το κατάλληλο ζευγάρι για το βαφτιστήρι μας και μάλιστα, να το αποκτήσουμε στην προνομιακή τιμή των 24,99 ευρώ!

 

tria

 

Το καλύτερο και πιο συμβολικό πασχαλινό δώρο για τον κολλητό μας

Σαφώς, τη δεύτερη θέση στη λίστα έχει ο μπαμπάς της βαφτιστήρας ή του βαφτισιμιού μας, δηλαδή ο κολλητός μας. Εφόσον, λοιπόν, μας έκανε μία τόσο μεγάλη τιμή και μας απένειμε τον τίτλο του «πνευματικού» γονιού του παιδιού του, οφείλουμε να του δείξουμε έμπρακτα την ευγνωμοσύνη μας, προσφέροντάς του ένα συμβολικό πασχαλινό δώρο. Ωστόσο, πόσο εύκολο είναι να επιλέξουμε ένα δώρο για ένα τόσο κοντινό πρόσωπο, χωρίς να πάρουμε συγχρόνως το ρίσκο να αγοράσουμε κάτι που δεν θα του αρέσει;

Σίγουρα, δεν είναι εύκολη υπόθεση όμως, μπορούμε πάντα να στραφούμε στη σίγουρη επιλογή, που δεν είναι άλλη από τα ρούχα. Και ειλικρινά, ποιος άντρας -και δη της γενιάς των millennials- δεν θα συγκινηθεί όταν δει πως ο παιδικός του φίλος, του έφερε δώρο ένα σετ από τα διαχρονικά ανδρικά t-shirt της adidas; Χάρη στη μοναδική προσφορά της INTERSPORT δε, τώρα μπορούμε να αγοράσουμε τρία ανδρικά μπλουζάκια adidas στην τιμή των δύο -στα καταστήματά της INTERSPORT ή online- αρκεί να χρησιμοποιήσουμε τον κωδικό «easter».

 

tessera

Extra tip: Αν θέλουμε να εντάξουμε και το βαφτιστήρι στην «παρέα», έχουμε τη δυνατότητα να χαρίσουμε και σε εκείνο το ίδιο δώρο, αφού με τον κωδικό «easterkids», μπορούμε να αποκτήσουμε 2+1 παιδικά t-shirt adidas, κατασκευασμένα από 100% βαμβακερά και μαλακά υφάσματα.

 

pente

 

Κλείνοντας, όλα τα παραπάνω είναι μερικές μόνο από τις πολλές επιλογές πασχαλινών δώρων που μπορούμε να ανακαλύψουμε πραγματοποιώντας μία επίσκεψη στο www.intersport.gr ή σε ένα από τα φυσικά καταστήματα INTERSPORT. Μέσα από μία «πλούσια» γκάμα προϊόντων, είναι βέβαιο πως θα βρούμε το κατάλληλο δώρο για κάθε αγαπημένο μας πρόσωπο, ώστε να του εκφράσουμε έμπρακτα πως… you never easter alone!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved