Πώς να δουλέψεις σωστά από το σπίτι

Μερικά tips για να παραμείνεις συγκεντρωμένος στη δουλειά σου.

Τον τελευταίο καιρό μοιάζουμε με μικρά παιδιά που μέρα με τη μέρα διοχετεύουν ενέργεια. Η καραντίνα δεν είναι ευχάριστη, είναι όμως απαραίτητη για το καλό όλων. Ήταν λοιπόν επόμενο οι περισσότεροι από εμάς να δουλέψουμε από το σπίτι και ο υπολογιστής μας να γίνει -για ακόμη μια φορά- ο καλύτερός μας φίλος. 
 
Σαν μικρά και ανήσυχα παιδιά παγιδευμένα σε σώματα ενηλίκων, ψάχνουμε συνεχώς τρόπους για να κάνουμε την καθημερινότητά μας ενδιαφέρουσα. Το διαδίκτυο μας προσφέρει αυτή τη δυνατότητα καθώς μοιάζει με μια μεγάλη παιδική χαρά όπου εκεί μπορούμε να βρούμε τα πάντα. 
 
 
Το να διαβάζεις ανούσια άρθρα και να βλέπεις γάτες να παίζουν με το λούτρινο ποντίκι τους είναι κάτι συνηθισμένο. Αυτή η ένοχη απόλαυση, όμως, πρέπει να περιμένει. Η δουλειά σου, όσο σκληρό και αν ακούγεται αυτό, είναι πιο σημαντική. Ας περιμένουν οι γάτες μέχρι το απόγευμα, το πρωί φόρα τα καλά σου και φέρσου σαν επαγγελματίας. 
 
Το πρώτο που πρέπει να κάνεις, είναι να νιώσεις άνετα. Κανείς δεν μπόρεσε να δουλέψει σωστά με πόνο στην πλάτη ή στον αυχένα. Βρες την κατάλληλη καρέκλα και καθάρισε το γραφείο σου. Βγάλε τις πιζάμες και φόρα κάτι εξίσου άνετο. Εντάξει, κανείς δεν θα σε πιέσει να φορέσεις κοστούμι.
 
 
Στις φωτογραφίες θα βρεις τις υπόλοιπες συμβουλές για το πώς θα παραμείνεις παραγωγικός αποφεύγοντας ταυτόχρονα τους περισπασμούς. Η δουλειά από το σπίτι δεν είναι και τόσο εύκολη τελικά.

 
 
 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved