Ποια είναι η καλύτερη μεταμόσχευση μαλλιών στον κόσμο;

Ερωτήσεις και απαντήσεις για όσους ενδιαφέρονται να κάνουν μεταμόσχευση μαλλιών.

Τα τελευταία χρόνια, η μεταμόσχευση μαλλιών αποτελεί την πιο δημοφιλή θεραπεία για την οριστική και αποτελεσματική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης. Ωστόσο, δεν είναι λίγοι οι ενδιαφερόμενοι που πιστεύουν πως όλες οι μέθοδοι είναι ίδιες και προσφέρουν παρόμοια αποτελέσματα.

Η αλήθεια φυσικά είναι διαφορετική. Οι προσφερόμενες τεχνικές μεταμόσχευσης μαλλιών έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους και ασφαλώς, δεν είναι όλες το ίδιο αποτελεσματικές. Η νέα εποχή στις μεταμοσχεύσεις μαλλιών ήρθε το 2010 όταν ο ιατρικός οργανισμός DHI παρουσίασε για πρώτη φορά την πιο προηγμένη μέθοδο στον κόσμο βάζοντας ουσιαστικά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τις τεχνικές FUE και FUT Strip που επικρατούσαν έως τότε. Ο λόγος για την Direct Hair Implantation, μια ελάχιστη επεμβατική μεταμόσχευση μαλλιών και τη μοναδική που σήμερα διδάσκεται σε ακαδημαϊκό επίπεδο, σε δημόσια Ευρωπαϊκά πανεπιστήμια.

Ποια είναι όμως τα στοιχεία που κάνουν την Direct Hair Implantation να διαφέρει από τις υπόλοιπες και τι πρέπει να γνωρίζουν όσοι ενδιαφέρονται να προχωρήσουν σε αποκατάσταση του τριχωτού της κεφαλής τους με μεταμόσχευση μαλλιών;

Γιατί είναι η Direct Hair Implantation είναι η καλύτερη τεχνική;

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved