Τα 6 καλύτερα χριστουγεννιάτικα πάρτι που παίζουν αυτές τις μέρες στην Αθήνα

Επιλογές υπάρχουν: για εσένα, το αμόρε, την παρέα.

Οι μέρες που διανύουμε εκτός από ιδιαίτερες και ξεχωριστές είναι και κάπως αγχωτικές. Πού θα πας; Τι θα κάνεις; Πώς θα περιποιηθείς την καλή σου και ταυτόχρονα θα περάσετε καλά; Το σπίτι και η ταινία δεν είναι λύση αλλά και έξω θα αξίζει τον κόπο το στριμωξίδι;

Λοιπόν, επειδή καλό θα είναι να μιλάμε με συγκεκριμένα παραδείγματα, έψαξα και βρήκα τα 6 καλύτερα πάρτι των ημερών, για να περάσετε ζάχαρη και να πείτε ότι κάνατε και κάτι βρε αδερφέ.

Γιατί αλήθεια, ακόμη ένα Χριστούγεννο χουχουλιάρικα με φαγητό και Bad Santa μάλλον δε θα παλευτεί!

giphy

 

Είσαι παιδί του Κέντρου και κυρίως της νοσταλγίας; Μην πεις τίποτα άλλο και σου έχω το καλύτερο. To θρυλικό Decadence λοιπόν έχει φροντίσει για τα party animals της πόλης με ένα εορταστικό πρόγραμμα από τις 22 μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου. Dj sets και χορός μέχρι πρωίας συνθέτουν το σκηνικό και κάτι μου λέει ότι θα ξεδιπλώσεις και τις χορευτικές σου ικανότητες.

Και επειδή αγαπάμε το Κέντρο της Αθήνας, πέρνα και μία βόλτα από Ψυρρή και Cantina Social να γλεντοκοπήσεις με την ψυχή σου. Θυμίζει καφενείο εξωτερικά, αλλά μόνο αυτό δεν είναι. Όσο η ώρα περνάει οι διαθέσεις αγριεύουν και η διασκέδαση αγγίζει κόκκινο ενώ αυτές τις μέρες έχει την τιμητική της η Ντίσκο. Εντάξει δε σου λέω ότι δε θα στριμωχτείς, αλλά αξίζει τον κόπο.

 

NippyWildArawana size restricted

 

Δε σου αρέσει το Κέντρο; Κανένα πρόβλημα! Το White Spoon στο Χολαργό συναγωνίζεται επάξια τα downtown parties και διοργανώνει πάρτι την Παραμονή των Χριστουγέννων για να περάσεις καλά εσύ, η καλή σου και η παρέα σου.

Σε περίπτωση που δεν είσαι του… Βόρειου τμήματος, σου έχω παρτάρα στην Περιστάρα (είμαι δεμένη με το μέρος) στο Αγροτικόν με το κωδικό όνομα Paramόn Lecatastrofhe vol.2. Μη φρικάρεις όταν δεις καφενέ. Η πρώτη εντύπωση δεν είναι πάντα και η σωστή. Εγγυώμαι ότι θα περάσεις καλά. Πολύ καλά!

Σε περίπτωση που έχεις συνδυάσει το BIOS με το καλοκαίρι να σου πω ότι ήρθε η ώρα να το επισκεφτείς και την Παραμονή Χριστουγέννων γιατί το Trashathon Χmas Eve 2018 party επιστρέφει δυναμικά και εντυπωσιακά. Και τελοσπάντων, είναι δυνατόν να μην έχει στιγματίσει τα νιάτα σου το BIOS;

Και για το τέλος, και επειδή είμαστε και νοσταλγοί των ‘90s, ανήμερα της Γέννησης του Θεανθρώπου έχει Trashformers στο Fuzz. Μη μου πεις ότι θα αντισταθείς στα τραγούδια του Μπίγαλη και του Ρακιντζή γιατί θα τρελαθώ!

Ό,τι κι αν επιλέξεις, όπου κι αν αποφασίσεις να το κάψεις, σου εύχομαι Καλά Χριστούγεννα με υγεία και καλά μυαλά!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved