Primer Music Festival: Λίγο καλοκαίρι ακόμα που θα θυμόμαστε χάρη στο Samsung S23 Ultra

Βρεθήκαμε στην πρώτη μέρα του φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής που σφράγισε ένα επικό καλοκαίρι.

Δεν χρειάζεται να ρωτήσουμε και πολλούς φίλους και γνωστούς για να επιβεβαιώσουμε αυτο που ήδη έχουμε σαν βέβαιη πεποίθηση στο μυαλό μας, φέτος το καλοκαίρι ευχαριστηθήκαμε συναυλίες και live από κάθε είδος μουσικής, αλλά σαν κάτι να έλειπε, ένα κερασάκι στην τούρτα που ήρθε τελικά στη εκπνοή του Αυγούστου. 

Αυτό που μας έλειπε πραγματικά ήταν γεμάτο διήμερο ηλεκτρονικής μουσικής σε ανοιχτό χώρο, με μεγάλα stages και back to back μεγάλα ονόματα, σαν αυτά του εξωτερικού τα οποία θαυμάζουμε από τις οθόνες των κινητών μας. Αυτό το διήμερο ήρθε με το Primer Music Festival στο οποίο και βρεθήκαμε καλεσμένοι της Samsung την πρώτη από τις δύο ημέρες του. Αυτή τη φορά ήταν δική μας σειρά να τραβήξουμε φωτογραφίες και βίντεο για να ανεβάσουμε στα social media και να κάνουμε άλλους να ζηλέψουν. 

 

20230826 203317

 

To line up κάτι παραπάνω από χορταστικό καλύπτοντας ταυτόχρονα κι ένα ευρύ φάσμα στα subgenres της ηλεκτρονικής μουσικής. Gleem, Argie & Terry, Agent Greg, Playmen ανέλαβαν από κοινού το warming up ενός κοινού που δεν ήθελε και πολύ για να μπει σε φεστιβαλικό mood, παρά την αυγουστιάτικη ανάπαυλα. Αρτι αφιχθέντες απο τις διακοπές τους οι περισσότεροι, αλλά και κάποιοι τελευταίοι των Μοϊκανών που ετοιμάζονται να φύγουν με το τελευταίο group αδειούχων, άρα άπαντες γεμάτοι ενέργεια συνθετοντας ένα τρομερό happy crowd. Τα καλύτερα όμως ήρθαν με τη δύση του ηλίου…

Είναι εύκολο πράγμα να κρατήσεις για πάντα στιγμιότυπα στο φως της ημέρας, αλλά τη νύχτα; Ευτυχώς το Samsung S23 Ultra αποδείχθηκε ο καλύτερος συναυλιακός buddy που θα μπορούσαμε να φανταστούμε χάρη στην τεχνολογία αιχμής που έχει καταφέρει να συμπυκνώσει στις φωτογραφίες και τα βίντεο που δημιουργεί.

Σημείο αναφοράς το Samsung booth, ένα tech hub στο οποίο είχαμε τη δυνατότητα να γνωρίσουμε καλύτερα το Samsung S23 Ultra και πιο συγκεκριμένα το πώς θα αξιοποιήσουμε την άκρως απαραίτητη και φεστιβαλική λειτουργία Nightography. Στα σύντομα διαλείμματα μεταξύ των acts, μερικές λήψεις μπροστά από το infinity mirror, γιατί στα live εκτός από τους καλλιτέχνες υπάρχουμε κι εμείς στο κοινό, και όπως και να το κάνουμε μας αξίζουν κι εμάς μερικές επικές λήψεις. 

 

20230826 212521

 

Regard και Korolova πήραν τη σκυτάλη με την Ουκρανή ανερχόμενη DJ και παραγωγό να βάζει κυριολεκτικά φωτιά στο stage σε κάθε, μα κάθε drop των melodic techno κομματιών που διάλεξε για αυτό το καυτό Σαββατόβραδο. Εδώ ήταν ακριβώς το σημείο που έλαμψε η κάμερα του Samsung S23 Ultra τόσο με την τεχνολογία Nightography που έκανε τη νύχτα μέρα στην ευκρίνεια των στιγμών που κρατήσαμε, όσο και με τη λειτουργία του αισθητήρα Adaptive Pixel 200 MP. 

Έτσι το αποτέλεσμα ήταν καθαρό σε κάθε κλίκ χωρίς καμία προσπάθεια, αλλά ούτε και με χρήση περίπλοκων ρυθμίσεων και παραμέτρων στις αυξομειώσεις του φωτισμού λόγω του οπτικοακουστικού υπερθεάματος του Primer Music Festival. 

 

20230826 221841

 

Last but not Least, ο «δικός μας» Steve Angello. O Ελληνοσουηδός DJ και παραγωγός του Swedish House Mafia είχε χρόνια να επισκεφτεί την Αθήνα για κάποιο live, αλλά μας αντάμειψε και με το παραπάνω για την αποχή. Σε ένα γεμάτο από άποψης χρόνου set, ο headliner της πρώτης ημέρας του Primer Music Festival έκανε αυτό που ξέρει να κάνει πολύ καλά στη μακρόχρονη καριέρα του στην ηλεκτρονική μουσική. Χωρίς να φοβάται να μπλέξει διάφορα υποείδη της house μουσικής, γεφύρωσε το ηλικιακό χάσμα μεταξύ νέων και των όχι και τόσο νέων clubbers μιξάροντας κομμάτια-ύμνους της dance σκηνής για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί.

 

20230826 230235

 

Όλες αυτές οι στιγμές θα μείνουν για πάντα μαζί μας, κι αυτές που ανεβάσαμε στα social, αλλά και αυτές που κρατήσαμε για τους εαυτούς μας γιατί εκτός από μπαταρία μεγάλης διάρκειας που άντεξε τη «σκληρή» φωτογραφική και κινηματογραφική χρήση για πάνω από 6 ώρες, το Samsung S23 Ultra έχει και χωρητικότητα που φτάνει το  1 TB για να μην χρειαστεί να σβήσουμε ποτέ καμία στιγμή που να αξίζει να την κρατήσουμε για πάντα δική μας.     



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved